Sfaturi utile pentru a alege o nouă ușă de intrare pentru casa dumneavoastră

Ușa ta din față servește ca punct principal de atracție pentru exteriorul casei tale și este un factor important în menținerea securității și eficienței energetice a casei tale. Alegerea unei noi uși din față este o modalitate excelentă de a actualiza aspectul casei tale și poate fi o investiție excelentă în valoarea casei tale. Iată câteva lucruri de luat în considerare în caz că îți dorești să îți înlocuiești vechea ușă de le intrare.

Partea întâi: Alegerea materialului

Alegeți o ușă din lemn pentru o investiție pe termen lung în casa dumneavoastră. Ușile din lemn sunt o opțiune clasică și pot oferi un aspect luxos și pentru exteriorul casei dumneavoastră. Există o serie de tipuri de uși din lemn disponibile, cele cu cadru de lemn, goale la interior, cele cu miez solid și cele din lemn masiv, care au fiecare propriile avantaje și dezavantaje.

Ușile cu miez gol, din lemn oferă aspectul unei uși din lemn, dar la un cost mai mic. Cu toate acestea, ele au o durată mai scurtă  de viață de 20-30 de ani.

Ușile cu miez solid sunt uși din lemn umplute cu un material compozit din lemn. Au o durată de viață cuprinsă între 30 și 100 de ani.

Ușile din lemn masiv vor dura de obicei mai mult de 100 de ani. De asemenea,sunt foarte dificil de spart  sau să se strice și sunt, prin urmare, o opțiune excelentă pentru securitate.

Ușile din lemn sunt utile și din punct de vedere energetic, fiind bune izolatoare termice.

Partea a doua: Alegerea Designului

Explorați stilurile disponibile. Ușile vin în mai multe modele, așa că încearcă să găsești unul care să se potrivească stilului arhitectural al casei tale. Probabil unei case tradiționale i s-ar potrivi cel mai bine o ușa de intrare tradițională, în timp ce o casă ultra-modernă ar arăta cel mai bine cu o ușă elegantă și luxoasă

Alege culoarea ușii tale. Ușile pot fi achiziționate sau vopsite în orice fel de culori și finisaje. Pentru modele mai conservatoare, alege o culoare sau un finisaj care se leagă de paleta de culori existentă a casei tale. Pentru modele mai nonconformiste, alege o culoare îndrăzneață, contrastantă.

Pentru eficiență energetică și securitate, alegeți o ușă fără fereastră. Sticla este un izolator foarte slab, așa că o variantă mult mai inspirată ar fi alegerea acestor uși din lemn masiv în detrimentul ușilor cu ferestre. Ușile solide oferă, de asemenea, mai multă confidențialitate și securitate decât ușile cu ferestre.

Partea a treia:Achiziționarea ușii tale

Măsurați dimensiunile pentru ușa dvs. nouă. Dacă îți înlocuiești vechea ușă din față și nu vrei să faci modificări pentru ca cea nouă să se potrivească, atunci asigura-te că ai măsurătorile potrivite pentru noua achiziție.

Alegeți dacă doriți ca ușa dvs. să se deschidă spre stânga sau spre dreapta. Acest lucru este foarte util în alegerea unei uși. Pentru a vă face această decizie simplă, alegeți o ușă cu deschidere ca cea anterioară. Dacă vechea ușă bloca traficul în casă sau se lovea de un zid când era deschisă, este posibil să doriți să alegeți o nouă ușă care se deschide pe partea cealaltă.

Pentru o mai mare varietate de opțiuni, alegeți să faceți achiziția din mediul online . Astfel puteți  cumpăra ușile direct de la producători sau de la magazine și depozite care poate nu au reprezentanță un zona dumneavoastră.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share This