Produsele Salus inteligente pentru casa ta 

Credem că tehnologia Smart Home Salus este cu adevărat grozavă. Trăim într-o lume care devine din ce în ce mai interconectată cu fiecare zi care trece. O lume în care produsele Salus vorbesc din ce în ce mai mult despre lucruri care fac ca imposibilul să devină posibil, datorită tehnologiei inteligente.

Pe măsură ce ritmul tehnologiei se accelerează, Salus este aici pentru a te ajuta să trăiești o viață mai inteligentă. Și nu numai. Multe dintre produsele Salus rezolvă o serie de probleme și economisesc banii la încălzirea locuinței.

Există multe dispozitive care doar trebuie cumpărate pentru a fi aduse în viața ta de zi cu zi pentru a o face mai bună, mai rapidă, mai productivă și, în general, mai distractivă și desigur mai economică, dar cu confort maxim.

Există mii de producători cu sute de mii de produse care utilizează tot felul de tehnologii. Dar nu este logic să cumperi produse inteligente care nu sunt compatibile între ele. Aceasta este ideea unei case cu adevărat inteligentă.

Din magazinul online salus-controls.com poți achiziționa produse din gama Smart Home, termostate controlate prin aplicație, termostate ambientale, încălzire prin pardoseală, încălzire prin radiatoare, încălzire electrică, controller pentru pompe, controller panouri solare, pompe de recirculație și vane acționate electric.

Produse Salus compatibile între ele

Ideea este ca toate acestea să fie compatibile și ca dispozitivele să „vorbească” între ele. De exemplu, atunci când deschizi ușa casei tale, senzorul ușii ar trebui să trimită un semnal către întrerupător / bec, iar lampa ar trebui să se aprindă sau să trimită un semnal la priza inteligentă / telecomandă și aerul condiționat ar trebui să pornească.

Numai cu o astfel de conexiune, putem vorbi despre o casă inteligentă. În caz contrar, ai doar câteva dispozitive performante. Acum primul pas este să îți alegi asistentul vocal – Alexa, apoi să construiești un sistem de produse compatibile.

Poți combina și potrivi protocoalele wireless Wi-Fi și ZigBee, atâta timp cât toate dispozitivele tale funcționează cu asistentul inteligent pe care l-ai adoptat.

Majoritatea oamenilor din România au acces la internet wireless de calitate acasă. Numărul de smartphone-uri și tablete deținute este, de asemenea, ridicat. Astfel, sunt prezente cele mai importante premise pentru o casă inteligentă.

Sistemele inteligente pentru casă sunt ușor de instalat și de configurat și pot fi extinse dacă este necesar, chiar și fără ajutorul specialiștilor sau a cablurilor complexe.

Gestionează sistemul Smart Home

Cu produsele Salus poți gestiona sistemul Smart Home chiar și atunci când ești pe drum, de oriunde și oricând. Tehnologiile moderne te ajută să economisești timpul și energia și să îți faci casa mai confortabilă ca niciodată.

Profită de produsele Salus și transformă-ți casa într-una inteligentă modernă, care să îți confort în viața de zi cu zi. Smart Home face parte din ideea inspirată a automatizării de la Salus Controls.

În esență, sunt produse Salus care colectează și procesează date în timp real de la toate instalațiile din clădire sau casă. În acest fel, sistemul este „instruit” să funcționeze conform dorințelor și obiceiurilor utilizatorilor.

Până acum câțiva ani, termenul „casă inteligentă” era un concept necunoscut consumatorului mediu. Astăzi, însă, Salus îți poate oferi o multitudine de produse atractive și utile, scopul lor fiind acela de a-ți face viața mai ușoară, de a o face mai sigură și nu în ultimul rând – de a-ți economisi bani.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share This