Brad artificial – preț special de la BraziCraciun.net

Pomul de Crăciun decorativ are o serie de calități care îl fac nu mai puțin decât cel frumos din pădure. O versiune practică a pomului de Crăciun este bradul artificial care poate fi utilizat mai mult de un an.

Investind o singură dată, vei obține un articol reutilizabil. Poți vedea un brad artificial preț de ofertă pe site-ul brazicraciun.net, la o reducere de 30%. Designul modern arată mai frumos, mai bogat și mai elegant decât bradul natural, deoarece, aceste modele au o formă conică regulată. Nu necesită îngrijire specială.

Nu este nevoie să te gândești la modul cel mai bun de a configura bradul, astfel încât, acesta să nu-și mai piardă aspectul. Bradul artificial de Crăciun nu lasă ace care să fie adunate. În acest caz, nu trebuie să aspiri în fiecare zi pentru a aduna toate acele care cad.

Toată lumea își poate alege bradul artificial în funcție de material, culoare, înălţime, precum și alte proprietăți. Produsele artificiale sunt fabricate din clorură de polivinil, polipropilenă și altele.

Pe cadru sunt montate materiale plastice complet turnate, parțial turnate și ace din materiale moi din PVC. Înălțimea copacilor pentru uz interior este cuprinsă între 0,5-5 m. Mini-opțiunile sunt de masă și foarte convenabile atunci când nu există posibilitatea de a plasa un brad cu drepturi depline.

Cum sa alegi un brad artificial pentru o casă?

Cea mai bună opțiune pentru spațiul de locuit este bradul artificial de 1, 5-2 m. Modelele mai înalte sunt potrivite pentru locurile publice, iar versiunile stradale sunt modele cu o înălțime de 5 până la 20 de metri. Molidul colorat poate fi diferit. Majoritatea modelelor sunt realizate în culoarea verde tradițională.

Fanii soluțiilor non-standard vor adora molidul colorat. Culorile pot fi alb, roșu, albastru, galben, violet, argintiu și alte culori. Bradul artificial de Crăciun are ace de diferite densități. În plus, unele modele au ace mai lungi și arată ca pinii.

Există brazi artificiali de Crăciun cu o coroană ușoară, acoperită de zăpadă. Brazii pot fi și gata împodobiți, având decorațiuni diferite: conuri, steluțe, globuri etc.

Brazi artificiali – Materiale

Acordă atenție nu numai aspectului modelului, ci și materialului din care este fabricat. Cunoscând materiile prime din care este fabricat, îi poți prezice proprietățile. Materialul foarte practic pentru brazii artificiali de Crăciun este PVC, care este și cel mai ieftin. Modelele de clorură de polivinil sunt cele mai frecvente.

Brazii artificiali de Crăciun din PVC au un raport preț/calitate excelent. Aceste modele sunt caracterizate de un preț rezonabil și o rezistență suficientă.

Acele sunt benzi moi de polimer care sunt înfășurate pe un cadru metalic. În funcție de calitatea materialului, producătorul modifică prețurile acestor produse. Însă, brazii artificiali de Crăciun sunt ieftini, mai ales acum când îi poți cumpăra cu o reducere de 30% și îndeplinesc întotdeauna cerințele pentru siguranță împotriva incendiilor și a mediului.

Este foarte important ca produsul să fie făcut din substanțe necombustibile. Acest lucru va garanta siguranța casei tale. Produsele certificate îndeplinesc de obicei cerințele privind siguranța împotriva incendiilor. Un brad artificial va oferi casei tale o dispoziție magică, mulțumindu-i pe cei dragi și mai ales pe copii.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share This