Motive (avantaje) pentru a avea asigurare de sanatate

Motivele, sau avantajele care ne determina sa avem asigurare privata de sanatate sau asigurare medicala, ar putea fi la fel de extinse ca gama de oameni care o iau in considerare.

Fiecare nucleu familial, si fiecare persoana in special, are nevoi unice si foarte personale. Dar este adevarat ca majoritatea au probleme comune pentru acest lucru, care devin  motive (avantaje) pentru a avea asigurare privata de sanatate pe care o vom vedea mai jos.

Asigurarea de sanatate pentru posibilitatea de a alege medicul pe care il dorim.

Daca punem sanatatea noastra in mainile unui asigurator, este important sa luam in considerare ce profesionisti si centre medicale private ne vor pune la dispozitie.

Imaginea medicala a unei asigurari de sanatate este una dintre problemele fundamentale pe care trebuie sa le evaluam atunci cand ne alegem asigurarea.

Cauti asigurare de sanatate pentru familia ta? Echipa medical poate include mai multi dintre cei mai renumiti profesionisti din domeniul medical de toate specialitatile pentru a va oferi solutia la orice problema care poate aparea in viata dumneavoastra.

asigurari de sanatate

In multe ocazii avem indoieli asupra sanatatii si am dori sa ne consultam cu un medic de familie sau cu un specialist. Cu toate acestea, fie din cauza programului, a dificultatilor pentru pacient de a pleca de acasa, sau pentru  ca acesta  calatoreste sau din diverse motive, este dificil sa se apropie de centrul de sanatate.

In aceste cazuri, serviciul de teleconsultare medicala  permite sa obtinem un raspuns rapid si eficient, evitand deplasarile inutile. Printr-un simplu apel telefonic, un medic specialist  poate ghida pacientul cu privire la orice problema de sanatate si ii poate oferi cea mai potrivita solutie in orice moment al zilei si al noptii, cu linistea pe care ne-o ofera acest lucru, mai ales in cazul in care necesita asistenta medicala de urgenta.

Asigurarea de sanatate pentru eficienta si viteza

Posibilitatea de a merge la un specialist fara a fi nevoie sa treaca mai intai prin medicul de familie este o economie considerabila de timp si energie.

A avea teste de diagnosticare fara intarzieri inutile sau a avea rezultatele in acelasi timp in care sunt rezolvate, este o oportunitate de a putea aborda o boala cat mai curand posibil. Aceasta este ceea ce  propunem printr-o asigurare de sanatate: viteza si eficienta, timpul dumneavoastra este valoros ca si  sanatatea!

Asigurarea ta de sanatate pentru atentie personalizata si de incredere

Deoarece fiecare client are nevoie de solutii diferite, procesul este adaptat si personalizat. De la tratament profesional la prima vizita, precum si teste si tratamente de diagnostic. Fiecare dintre noi are nevoie de solutii diferite. Alegerea profesionistilor si a centrelor medicale, clinicilor si spitalelor ne ofera increderea de a genera cea mai buna experienta posibila.  Vezi detalii pe siteul Asigurari de Sanatate.ro.

Asigurarea de sanatate in functie de disponibilitate

Intr-o imagine medicala atat de larga, disponibilitatea orelor profesionale este practic totul. Posibilitatea de a oferi usurinta orelor, pacientului asigurat, inseamna ca rutinele de zi cu zi nu sunt afectate excesiv, fiind capabil sa ofere solutii pentru reconcilierea familiei sau programul de lucru.

Care sunt cele mai comune cauze pentru care oamenii isi pierd viata

Decesele cauzate de boli netransmisibile sunt in crestere. Decesele cauzate de cancerul de trahee, bronhii si plamani au crescut de la 1,2 milioane la 1,8 milioane si se afla acum pe locul 6 printre principalele cauze de deces.

In 2019, boala Alzheimer si alte forme de dementa s-au clasat pe locul 7 ca principala cauza de deces. Femeile sunt afectate in mod disproportionat. La nivel global, 65% dintre decesele cauzate de Alzheimer si alte forme de dementa sunt femei.

Una dintre cele mai mari scaderi ale numarului de decese este cauzata de boli diareice, decesele globale scazand de la 2,6 milioane in 2000 la 1,5 milioane in 2019.

Diabetul a intrat in primele 10 cauze de deces, in urma unei cresteri procentuale semnificative de 70% din 2000. Diabetul este, de asemenea, responsabil pentru cea mai mare crestere a deceselor barbatilor din primele 10, cu o crestere de 80% din 2000.

Alte boli care au fost printre primele 10 cauze de deces in 2000 nu mai sunt pe lista. HIV/SIDA este unul dintre ele. Decesele cauzate de HIV/SIDA au scazut cu 51% in ultimii 20 de ani, trecand de la a 8-a cauza de deces la nivel mondial in 2000 la a 19-a in 2019.

Bolile de rinichi au crescut de la a 13-a cauza de deces in lume la a 10-a. Mortalitatea a crescut de la 813 000 in 2000 la 1,3 milioane in 2019.

Banca Mondiala clasifica economiile lumii in patru grupe de venituri – pe baza venitului national brut – scazut, mediu-inferior, mediu-superior si ridicat.

Oamenii care traiesc intr-o tara cu venituri mici este mult mai probabil sa moara din cauza unei boli transmisibile decat a unei boli netransmisibile. In ciuda declinului global, sase dintre primele 10 cauze de deces in tarile cu venituri mici sunt boli transmisibile.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share This