Care sunt barcile de agrement?

Barci de plaja

Ca parte a acestui grup de barci sunt toate cele care servesc pentru recreerea oamenilor, in timpul realizarii activitatilor nautice, cum ar fi utilizarea canoe cu vele, caiace sau canoe care sunt de obicei ajutate de vasle sau barci mici echipate cu pedale, prin care sunt activate  pedale care conduc barca.

Dar in cadrul acestui grup sunt, de asemenea, considerate barci de navigatie, cu sau fara motor si  barcile gonflabile, placi de surf, precum barci plutitoare care sunt ancorate.

Jet ski-uri

Acestea sunt bine-cunoscute ca  jet ski-uri, identificate ca acvatice sau nautice; barci usoare al caror principiu este in esenta similar cu cel al motocicletei; dar cu o elice interna, pentru ca sunt propulsate pe baza de turbine.

Aceste biciclete sunt in general de tip Jet Ski sau Runabout, in timp ce puterea lor poate fi variabila, de la 50 CP la 350 CP. Dar ele sunt adesea folosite pentru a se deplasa in jurul suprafetei apei, ca si cum ar fi pe uscat. Pentru a conduce ambarcatiuni aveti nevoie de un curs navigatie categoria D la Skipperacademy.

Barci cu vele

Barcile cu vele se caracterizeaza prin faptul ca propulsia lor se realizeaza profitand de actiunea vantului asupra tachelajului lor, care este identificat prin setul de bastoane, stalpi, cabluri si vele, prin care vantul este prins, propulsand barca .

Este nevoie de vant pentru a naviga cu acest tip de barca

In general, acest tip de barca este folosit in acele locuri in care exista suficient vant; Desi, in plus, unele dintre ele au posibilitatea de a utiliza vasle sau motor, pentru a facilita miscarea lor, atunci cand nu exista aer puternic sau constant.

Catamaran

Catamaranul este, in general, un tip de barca care are doua coci paralele, de aceeasi dimensiune, care se caracterizeaza prin faptul ca este destul de usoara si propulsata fie prin vele, fie prin forta propulsoare a unui motor.

Acest tip de barca este de obicei folosit pentru deplasarea turistilor sau pur si simplu pentru uz recreativ sau sportiv in persoana. Ele au modele relativ noi, cu care multi marinari atasati de vechile lor traditii s-au obisnuit.

Barci de agreement – mici

Barcile sunt barci mici care pot fi propulsate de panza, vasle sau motor.

Unele barci sunt prevazute cu o carma, prin care acestea pot fi manipulate in orice directie, permitand astfel sa traverseze zonele de coasta; care permit, de asemenea, o deplasare rapida;  sunt ideale pentru sporturi nautice, pescuit etc.

Barci de agreement -mari

Acesta este un tip de barca considerata luxoasa, care permite o desfasurare mai mare a activitatilor de catre echipajul sau, deoarece puteti naviga pe distante lungi, cunoaste insula, arhipelagurile si poate o serie de rute, in virtutea faptului ca acestea sunt nave echipate cu motor, carma si o serie de confort, astfel incat oamenii sa poata ramane in ele, ca si cum ar fi un mic apartament plutitor. Sunt genul de barci care sunt folosite pentru petreceri in largul marii, de catre persoanele instarite.

Informatii interesante despre navigatie

In timp ce utilizarea navelor cu vele pentru comert sau putere navala a fost inlocuita cu nave cu motor, continua sa existe operatiuni comerciale care transporta pasageri in croaziere cu vele. Marinele moderne folosesc, de asemenea, vase cu vele pentru a instrui cadetii in navigatie. Recreerea sau sportul reprezinta cea mai mare parte a navigatiei in barci moderne. Navigatia de agrement poate fi impartita in doua categorii, navigatie de zi, in care se coboara de pe barca pentru noapte, si croaziera, unde se ramane la bord.

Navigarea de o zi ofera in primul rand sa traiesti placerea de a naviga cu o barca. Nu este necesara nicio destinatie. Este o oportunitate de a impartasi experienta cu altii.  O varietate de barci fara cazare peste noapte, variind ca marime de la 10 picioare (3,0 m) la peste 30 de picioare (9,1 m), pot fi considerate ca marinari de zi.

Croaziera pe un iaht cu panze poate fi fie in apropierea tarmului, fie pentru trecerea in afara vederii pamantului si implica utilizarea de barci cu panze care sustin utilizarea sustinuta peste noapte. [30] Zonele de croaziera de coasta includ zone din Marea Mediterana si Marea Neagra, Europa de Nord, Europa de Vest si insulele Atlanticului de Nord, Africa de Vest si insulele Atlanticului de Sud, Caraibe si regiuni din America de Nord si Centrala.

Realizarea de treceri sub vele are loc pe rutele prin oceane din intreaga lume. Rute circulare exista intre Americi si Europa si intre Africa de Sud si America de Sud. Exista multe rute din America, Australia, Noua Zeelanda si Asia catre destinatii insulare din Pacificul de Sud. Unele crucisatoare ocolesc globul.

Prin urmare, navigatia este un domeniu vast si are ceva de oferit pentru toate preferintele pasionatilor si pentru toti cei care sunt interesati de acest domeniu.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share This