Masinile cu cel mai bun raport calitate pret

Daca esti interesat de leasingul operational pentru masini si te afli in cautarea vehiculelor care iti ofera cel mai bun raport calitate pret in cadrul unui contract de leasing operational, e bine sa stii ca exista doi factori majori pe care ar trebui sa ii iei in considerare atunci cand te imbarci intr-un astfel de demers.
In primul rand, cele mai bune masini pe care sa le inchiriezi in cadrul unui contract de leasing operational sunt cele cu rata cea mai scazuta de depreciere. Cu cat valoarea reziduala a unei masini este mai mare la finalul contractului, cu atat ratele lunare pentru contractul de leasing vor fi mai mici.
Al doilea aspect de care ar trebui sa tii cont este acela ca ofertele speciale pentru leasinguri operationale sunt intotdeauna disponibile la majoritatea brokerilor, si ele iti ofera in general un raport calitate pret foarte bun. A profita de una dintre aceste oferte iti va permite sa iei in leasing operational o masina sau un parc auto intreg, la preturi mai bune decat cele pe care le vei gasi in mod obisnuit.

Cele mai bune masini de inchiriat sunt branduri de calitate

Masinile cu cel mai bun raport calitate pret 3

Unul dintre cele mai importante beneficii pe care le ofera un contract de leasing operational este acela ca poti de cele mai multe ori sa conduci o masina care nu s-ar fi incadrat in segmentul tau de preturi daca ar fi trebuit sa cumperi masina de la dealer. Cu ajutorul unui contract de leasing, vei fi fericit sa descoperi ca branduri precum Mercedes, BMW sau Audi devin dintr-o data accesibile si celor cu bugete reduse.
Motivul pentru care brandurile de calitate sunt adesea mai ieftin de inchiriat in cadrul unui contract de leasing este acela ca in general ele au o valoare de revanzare mai mare la finalul contractului. Aceasta pentru ca in general compania financiara calculeaza platile pentru leasingul masinii in functie de valoarea pe care masina respectiva o va avea, sa presupunem peste 3 ani, un concept cunoscut sub numele de valoare reziduala.
Cand inchiriezi o masina in cadrul unui contract de leasing operational, nu faci decat sa platesti companiei financiare pentru deprecierea acelui vehicul pe perioada leasingului. Astfel, o masina care isi pierde mai putin din valoarea initiala va fi mai ieftin de inchiriat decat o masina cu un grad mare de depreciere. De aceea, unele dintre cele mai bune masini pe care le poti inchiria sunt cele mai scumpe si mai calitative branduri.
Brandurile recunoscute in intreaga lume pentru calitatea si siguranta pe care le ofera se depreciaza in general cu o rata mai mica si au o valoare reziduala mai mare la finalul celor trei ani de contract, si atunci este usor de inteles de ce aceste masini reprezinta cel mai bun raport calitate pret pe care il poti obtine de la un leasing. De fapt, pot exista diferente mari de costuri intre masinile cu deprecierea cea mai scazuta – care isi pierd doar aproximativ 40% din valoarea initiala in trei ani de contract – si cele cu depreciere rapida, care in trei ani isi pot pierde pana la 65% din valoarea de achizitie.
Astfel, masini ale brandurilor Audi, Mini, BMW, Mercedes si Honda, care isi mentin valoarea cel mai bine sunt masinile cele mai bune de luat in leasing. In plus, unele modele precum Toyota Prius sau VW Golf Blue Motion au si ele valori reziduale mari, la fel ca si un numar de masini de oras care au devenit extrem de populare in ultima perioada, cum ar fi Honda Jazz si Fiat 500. Printre cele mai bune deal-uri in vederea unui contract de leasing operational pentru vehicule 4×4 se numara BMW X5, Land Rover Discovery, Range Rover Sport si Audi Q5 si Q7. Asadar, daca alegi o masina cu o valoare reziduala buna la final de contract, poti fi sigur ca vei avea parte de unul dintre cele mai bune raporturi calitate pret pe care le poti gasi, pentru o masina.

Ofertele speciale de leasing

Unele dintrre cele mai bune masini pe care le poti inchiria sunt adesea cele care fac obiectul ofertelor speciale ale companiilor de leasing. Acest gen de oferte apar pe piata doar in anumite situatii speciale. Daca esti destul de norocos incat sa profiti de aceste situatii, poti economisi o mica avere!

Ce evenimente conduc la aparitia ofertelor speciale?

Cele mai bune deal-uri in ceea ce priveste contractele de leasing operational pentru masini sunt in general disponibile atunci cand:

  • Un model curent este pe punctul de a fi inlocuit cu un alt model
  • Exista un exces pentru unele modele care necesita lichidare de stoc
  • Producatorii ofera discounturi traditionale din pricina vanzarilor slabe
  • Producatorii ofera rate reduse pentru a mari vanzarile
  • Exista vehicule pre – inregistrate la preturi reduse
  • Dealerii au comenzi anulate pe care trebuie acum sa le vanda rapid.

Un broker bun de leasing te va sfatui cu privire la cele mai bune contracte de leasing pe care le poti incheia pentru masina pe care o vrei, si va avea acces si la ofertele speciale de leasing existente pe piata in momentul respectiv.

Iti recomandam si: Contract de leasing fără secrete

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share This