Imperecherea Apple Watch cu un iPhone nou

Pentru persoanele care doresc sa isi cumpere un nou smartphone, cu siguranta cele mai noi telefoane iPhone vor fi mereu prima optiune, dat fiind faptul ca dispun de specificatii tehnice uimitoare, si datorita sistemului de operare iOS, care este foarte diferit de Android.

De-asemenea, in ceea ce priveste designul, in comparatie cu majoritatea telefoanelor de pe piata, dispozitivele de la Apple au fost mereu cu un pas in fata. Pana sa aiba posibilitatea de a a utiliza un smartphone de la Apple pentru prima data, utilizatorii au fost fascinati de sistemul de operare, motiv datorita caruia au decis sa isi aleaga un asemenea telefon.

Ei bine, odata ce fac acest lucru si decid sa treaca la telefoanele acestui producator american, utilizatorii de telefoane iPhone isi pot indrepta atentia de-asemenea si spre diferite accesorii compatibile cu dispozitivele lor, cum ar fi un Apple Watch de exemplu. Daca tocmai ce v-ati cumparat un telefon iPhone nou si un Apple Watch, acest articol va este de mare ajutor pentru ca va arata cum sa imperecheati aceste dispozitive.

Imperecherea Apple Watch cu un iPhone nou: cerintele

In primul rand: aveti ID-ul Apple si parola gata. Veti avea nevoie de ambele mai tarziu pentru a putea depasi blocarea activarii. De asemenea, aveti nevoie de codul dvs. Apple Watch. Vechiul si noul dvs. iPhone trebuie sa fie inregistrate in aceeasi retea WiFi. De asemenea, asigurati-va ca toate dispozitivele (inclusiv Apple Watch) sunt incarcate cu cel putin 50%.

Asociati Apple Watch cu un iPhone nou – asa functioneaza:

 • Mai intai actualizati vechiul iPhone si Apple Watch.
 • Daca utilizati iCloud pentru backup: accesati „Setari”, „Numele dvs.” si „Cloud”. Activati „Sanatate”.
 • Apoi salvati datele vechiului dvs. iPhone intr-o copie de rezerva.
 • Apoi configurati noul telefon mobil. Selectati cea mai recenta copie de rezerva pentru a transfera datele de pe vechiul dvs. pe noul iPhone. Cand vi se cere daca doriti sa utilizati Apple Watch, atingeti „Urmatorul”.
 • Acum puteti deschide aplicatia „Apple Watch” pe noul dvs. iPhone. Pentru a face acest lucru, ambele dispozitive trebuie sa fie in raza de actiune. Confirmati ca doriti sa utilizati ceasul inteligent si urmati instructiunile de pe ecran. Cand noul dvs. iPhone va solicita sa stabiliti conexiunea: Desfaceti imperecherea dintre Apple Watch si vechiul dispozitiv pentru a-l configura apoi.

Iata ce trebuie sa faceti daca nu aveti la indemana vechiul dvs. iPhone:

 • Stergeti Apple Watch prin „Setari” si „Resetare”.
 • Selectati „Stergeti tot continutul si setarile”. Nu va faceti griji, nu totul este pierdut.
 • Apoi configurati noul dvs. iPhone.
 • Deschideti aplicatia Apple Watch pe noul dvs. iPhone si asociati dispozitivul cu ceasul inteligent.
 • Incercati sa restaurati datele dintr-o copie de rezerva. Pentru a face acest lucru, Apple Watch si iPhone trebuie sa fie actualizate. Dupa solicitarea de a restabili ceasul prin backup, selectati cel mai recent fisier de backup.
 • Urmati instructiunile de pe ecran pentru a finaliza configurarea.

Este foarte important sa aveti la cunostinta faptul ca datele care s-au schimbat de la ultima copie de rezerva automata nu vor fi transferate. Daca nu aveti o copie de rezerva, trebuie sa configurati Apple Watch ca pe un dispozitiv nou.

Asadar, atunci cand vine vorba despre telefoane iPhone, unii utilizatori le aleg datorita sistemului de operare iOS care este total diferit de Android, in timp ce altii le aleg datorita designului.

Cert este faptul ca exista o multime de lucruri interesante de facut cu un smartphone iPhone, iar unul dintre acestea este reprezentat de imperecherea cu un ceas inteligent de la Apple (Apple Watch), iar acest articol v-a prezentat modul in care puteti imperechea un ceas inteligent Apple cu un iPhone.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share This