Dresing :  cerinte pe care trebuie sa le aiba

Expresia maxima a ordinii intre lucrurile noastre din casa are propriul spatiu si nu este alta decat vestiarul. Desi definitia sa mai aseptica se refera la aceasta camera ca la camera unei case in care se obisnuia sa se imbrace si sa depoziteze haine, adevarul este ca este mult mai mult e atat..

Da, scopul sau final este depozitarea si organizarea hainelor si accesoriilor, dar aceste atributii sunt completate si cu posibilitatea de a le transforma in puncte de intalnire si epicentrul licentelor noastre decorative. Si este adevarat  faptul ca vestiarele mari, in principal, pot adauga la facultatea lor organizationala detalii care le transforma in spatii de intalnire sau chiar amintire.

Acel corp cu sertare si dulpaul initil sunt bune si ele, dar avand un spatiu pentru lucrurile tale, mult mai mare, este mult mai benefic. O recomandare este sa vizitezi dressing la comanda Prahova.

De ce a face un dressing costa mai putini bani decat un dulap? Pe langa adaptarea la nevoile tale intr-un mod mai specific, renuntand la usi, economisim 20% din bugetul final. Dar exista mult mai multe avantaje pe care le explicam mai jos.

Este visul cinematografic al iubitorilor de moda, dar de multe ori se crede ca este o optiune scumpa sau exista conceptia gresita ca, pentru a instala un dressing acasa, este necesar sa aveti o anumita camera sau un apartament intreg. Nu, nu este o regula asta.

  1. Lasati lumina sa treaca in camera asta

Va recomandam sa  plasati acest vestiary  intr-o zona care are o fereastra, in acest fel, hainele vor fi deja iluminate si nu va fi necesar sa aveti aplicatii interioare.

  1. Usi – fara?

In cazul dulapului, daca usile
sunt lacuite, pretul se poate dubla. Si, fara ele, renuntam la cei 80-90 cm liberi in fata dulapului pentru a-l putea deschide. Puteti folosi chiar si tesaturi sau perdele pentru a o limita din alte zone ale casei sau pentru a ascunde ceea ce nu vrem sa fim vazuti. Este o optiune economica si decorativa.

  1. Mai mult spatiu

Prin eliminarea usilor se genereaza un sentiment de spatiu si favorizeaza circulatia, avand o mai mare constientizare a ceea ce aveti si ce se poate purta.

  1. Ordine- un aspect important

Este o cerinta indispensabila si, desi a priori poate parea un dezavantaj, aceasta obligatie vizuala va face totul in locul sau fara sa-si dea seama (si in orice moment).

In orice caz, este esential sa proiectati vestiarul in functie de nevoile noastre. Exista acum o mie de optiuni pe piata in acest scop. Noteaza: Hainele agatate ocupa mult mai putin  spatiu si sunt mai usor de localizat, fata de cele care sunt asezate pe rafturi, de exemplu.

  1. O camera suplimentara

Daca avem norocul sa avem o camera izolata, nu ezitati, trebuie doar sa inchideti usa pentru a o proteja de praf sau pentru a-i ascunde continutul. Chiar si asa, orice zona a casei este buna pentru a instala un dressing bun.

Mobilierul din PAL (placa aglomerata de lemn) este o optiune populara si accesibila pentru amenajarea locuintei. PAL-ul este realizat prin presarea fibrelor de lemn si a rasinii sintetice, obtinandu-se o placa rezistenta si durabila. Alegerea mobilierului din PAL poate fi o optiune inteligenta pentru cei care cauta o solutie economica, fara a compromite calitatea si aspectul estetic al pieselor de mobila. In acest articol, vom explora cateva sfaturi importante pentru alegerea mobilierului din PAL, astfel incat sa obtii piese durabile, functionale si estetice pentru casa ta.

Verifica calitatea PAL-ului:

Atunci cand alegi mobilier din PAL, asigura-te ca verifici calitatea materialului. PAL-ul de calitate superioara este fabricat din fibre de lemn comprimate sub presiune si este rezistent la deformari si crapaturi. Alege mobila realizata din PAL de densitate medie (MDF) sau PAL de inalta densitate (HDF) pentru o rezistenta si durabilitate mai mare. Evita mobilierul realizat din PAL de densitate scazuta, care poate fi mai vulnerabil la uzura si deteriorare.

Finisaj si aspect:

Mobilierul din PAL poate fi acoperit cu diverse finisaje, cum ar fi folia de PVC, melamina sau vopsea. Verifica cu atentie finisajul si aspectul mobilierului, asigurandu-te ca este uniform si fara defecte. Culorile si texturile pot varia in functie de preferintele personale si de designul camerei, asa ca asigura-te ca alegi un finisaj care se potriveste cu stilul si paleta de culori existenta.

Stabilitate si rezistenta in timp:

Mobilierul din PAL poate fi stabil si rezistent in timp daca este construit si asamblat corespunzator. Verifica imbinarile si detaliile de asamblare pentru a te asigura ca sunt solide si durabile. Ofera atentie speciala colturilor si zonelor de imbinare, care ar trebui sa fie bine fixate si stabile. De asemenea, verifica rezistenta mobilierului in utilizare, asigurandu-te ca suporta greutatea si activitatile zilnice fara a se deforma sau deteriora.

Functionalitate si utilitate:

Atunci cand alegi mobila din PAL, tine cont de nevoile si cerintele tale. Gandeste-te la modul in care vei utiliza mobilierul si la functionalitatea sa. Asigura-te ca mobila ofera spatiu de depozitare adecvat, cu sertare si rafturi suficiente.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share This