De ce sa investesti in panouri solare? Merita? Sunt costuri care se amortizeaza rapid?

De ce sa investesti in panouri solare?

In ultimii ani s-a inregistrat un progres extraordinar in tehnologia panourilor solare fotovoltaice in lume, ceea ce a determinat o reducere a costului investitiilor pentru a genera energie electrica prin acest mijloc.

Acest lucru deschide o mare oportunitate pentru multe tari, de a reduce pretul si de a imbunatati compozitia modului de generare a unei astfel de energii, de a reduce emisiile de gaze cu efect de sera in atmosfera de a reproiecta politica nationala de subventii pentru consumul de energie electrica.

MGM Energo dispune de 92.980kWp.

Investitia in panouri solare are multe beneficii: Sa vedem care unt cele mai importante

  • Un sistem de panouri solare va ofera energie sigura pe tot parcursul anului.
  • Un sistem de panouri solare, fie ele fotovoltaice sau termice, iti va oferi energia de care ai nevoie 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an, fie ca este vorba de noros, ploaie sau iarna.
  • In timpul instalarii unui sistem fotovoltaic, se face o interconectare la actualul sistem CFE instalat in casa ta. In acest fel, energia produsa de panourile solare este sustinuta de aceasta conexiune.

Investeste in panouri solare pentru casa sau afacerea ta si vei putea vedea rezultate intr-un timp relativ scurt

  • Investitia in panouri solare pentru casa sau afacerea dvs., este asa cum spunem o investitie, deoarece costul implementarii sale poate insemna o cheltuiala considerabila, cu toate acestea, odata ce sistemul a fost instalat recuperarea acestei investitii (pe termen mediu), costul consumului de energie electrica ar fi nesemnificativ in comparatie cu ceea ce platiti in acest moment.
  • In medie, se estimeaza ca investitia pentru un sistem fotovoltaic poate fi recuperata in 5 ani, in timp ce panourile solare au o durata medie de viata utila de 20 de ani. Acest lucru inseamna ca timp de 15 ani ati plati cu 90% mai putin decat ceea ce platiti in prezent catre CFE pentru consumul de energie electrica.

Instalarea panourilor solare nu este o cheltuiala, este o investitie pe termen lung

  • Ar fi gresit sa consideram instalarea panourilor solare ca o pierdere economica, de fapt, energia solara este in primul rand o investitie mare pe termen mediu si lung in economie si scurt, mediu si lung in emotional.
  • Pe langa faptul ca este o modalitate de a respecta mediul, energia solara poate fi, de asemenea, o alta modalitate eficienta de diversificare a patrimoniului.

Puteti crea suficienta energie electrica pentru auto-consumul de energie

  • Functionarea sa optima ne permite productia controlata de energie, in functie de nevoile noastre personale in fiecare caz.
  • In cazul in care dorim sa producem mai multa energie decat produce, putem creste in mod liber dimensiunea instalatiei si, prin urmare, productia anuala de energie si energie.
  • Unul dintre factorii diferentiatori ai energiei solare fotovoltaice este scalabilitatea acesteia, este posibil sa se faca o instalatie interna de 4 panouri solare, 10 sau 20, cu costuri specifice rezonabile.

De ce tot mai multe persoane apeleaza la energie verde

In timp ce instalarea initiala a surselor de energie regenerabila poate fi semnificativa, adevarul este ca, pe termen lung, va va economisi bani.

Este important sa vedem turbinele eoliene si panourile solare ca o investitie. In momentul in care incepeti sa va consumati propria energie – care este efectiv nesfarsita si reciclabila – veti vedea in curand mai multe venituri disponibile in contul dvs. bancar la sfarsitul fiecarei luni.

Satul sa platesti pentru energie de la retea? De ce sa nu va autoconsumati propria aprovizionare si sa obtineti controlul asupra energiei electrice?

Produsele noastre verzi , va permit sa va reduceti dependenta de reteaua nationala si, in schimb, sa va concentrati pe maximizarea energiei generate de turbinele eoliene si/sau panourile solare.

Primul si cel mai important beneficiu al utilizarii energiei regenerabile este in numele acesteia – este regenerabila. Inseamna ca nu se va epuiza. Vreodata.

In timp ce combustibilii fosili se vor epuiza in 40-60 de ani, soarele va straluci mereu, vantul va sufla mereu, iar Pamantul va avea intotdeauna energie geotermala. Daca nu, vom avea probleme mai mari decat sa ramanem fara energie.

Si vorbind despre planeta noastra, ar trebui sa mentionam si al doilea avantaj: beneficiile pentru mediu ale energiei regenerabile.

De ce este importanta energia regenerabila? Pentru ca avem o singura planeta unde putem trai, asa ca trebuie sa o protejam cat mai mult posibil.

Combustibilii fosili genereaza gaze cu efect de sera si poluanti. Folosirea mai multor combustibili fosili inseamna mai multe gaze nocive, ceea ce inseamna mai multe probleme de sanatate respiratorie si cardiaca… si incalzire globala. Da, energia regenerabila este buna nu numai pentru mediu, ci si pentru posele noastre.

In primul rand, instalatiile de energie regenerabila necesita mai putina intretinere. In al doilea rand, pentru ca folosesc soare, vant, abur, biomasa – nu au nevoie sa se alimenteze. In al treilea rand, nu trebuie sa ne bazam pe surse de energie straine. Daca folosim surse de energie regenerabila, vom fi independenti.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share This