Cele mai utilizate echipamente in constructii

Ca student la arhitectura, zidar sau maestru constructor, veti sti ca constructia nu este usoara, mai ales daca nu aveti materialele sau echipamentele potrivite. Trebuie sa tii cont si sa ai grija chiar si de cele mai mici detalii, astfel incat munca ta sa fie perfecta.

Amintiti-va ca constructia nu este doar despre a face fata diferitelor grupuri de lucru, dar mai important este sa cunoasteti implementarile si echipamentele care vor duce la succesul proiectului dvs. Miniexcavator Kubota este un utilaj foarte des utilizat in mai multe activitati.

De aceea, in urmatorul articol vom descrie care sunt cele mai utilizate echipamente in constructii, astfel incat cimentul sa fie perfect in acel mixer de beton.

Clasificarea utilajelor la fata locului

Inainte de a trece la echipamentul specific care va va insoti in fiecare constructie pe care o faceti, trebuie sa stiti ca exista o clasificare pentru masina, aceasta in functie de raportul greutate/volum, existent:

  • Utilaje grele: Cum ar fi macarale sau excavatoare.
  • Masini semi-grele: camion cu apa.
  • Echipamente usoare: taietori din otel, vibratoare.
  • Instrumente minore: pensete, ferastrau.
  • Masini: Ferastrau electric, burghiu.

Cunoaste echipele care va vor fi cel mai bun aliat in munca

Cu siguranta, atunci cand ati ajuns pentru prima data la o lucrare, nu v-a fost foarte clar ce este fiecare echipament, inclusiv echipamentul de baza pentru prepararea betonului, iar aceste cunostinte sunt dobandite numai cu lucrarile de constructie pe care le adaugati portofoliului dvs., astfel incat atunci veti cunoaste diferitele echipamente si functia pe care fiecare o indeplineste.

Betoniera

Daca doriti cea mai buna pregatire din beton, aceasta este cea mai buna optiune, deoarece functia sa este de a muta continuu betonul si mortarele. Puteti gasi modele mobile si fixe.

Placa compactoare

Acest echipament are doua functii, una dintre ele fiind de a compacta materialele pentru a obtine un beton foarte rezistent, dar il puteti folosi si ca suprafata mai neteda. Ceea ce il face mult mai eficient in functia sa de compactare sunt vibratiile.

Echipament

Fiecare zidar are nevoie de un generator pentru a utiliza scule electrice.

Vibrator pentru beton

Cu acest echipament puteti obtine, de asemenea, un ciment mult mai compact si de o calitate mai buna, deoarece actioneaza direct asupra amestecului.

Indreptare, elicopter

Netezeste trotuarele din beton, deja atunci cand se face finisarea pardoselilor.

Turnuri de iluminat

Desi pare evident, ele sunt foarte necesare si esentiale pentru o performanta buna in programele de lumina scazuta.

Fara indoiala, fiecare dintre echipamente sunt fundamentale in cunostintele pe care un arhitect sau un zidar trebuie sa le aiba pentru constructie si, astfel incat sa puteti obtine cea mai buna pregatire a betonului, nu uitati i de marca pe care o alegeti si care va ofera cele mai bune optiuni de ciment, evidentiind calitatea finita.. Dar daca constructia ta este ceva mai conventionala, ai versiunile ultra rezistente.

O recomandare finala este sa puteti achizitiona cele mai bune echipamente si cele mai bune materiale pentru munca, deoarece acest lucru va fi fundamental in dezvoltarea cu succes a proiectului dvs.

Istoric Kubota

Infiintata in 1979 si cu sediul la Thame, Oxfordshire, Kubota (UK) Limited este o filiala a Kubota Corporation, care a fost infiintata in 1890 ca producator de tevi de apa din fonta in Osaka, Japonia. La inceputul anilor 1900, Kubota Corporation si-a indreptat atentia catre echipamente cu motor. Expertiza si experienta extraordinara dobandite in ultimul secol au condus la multe dezvoltari importante de produse, contribuind la consolidarea pozitiei Kubota ca numarul unu la nivel mondial in diferitele sectoare de piata pe care le deserveste.

Unele dintre inovatiile majore introduse de Kubota in Regatul Unit si Irlanda incepand cu anii 1970 includ:

Primul tractor compact adevarat cu tractiune integrala. Prima masina de tuns iarba rotativa frontala cu tractiune integrala. Primele sisteme de transmisie hidrostatica pentru tractoare compacte si masini de tuns iarba diesel. Primul sistem de servodirectie montat standard pe tractoarele de 19 CP – 45 CP si masinile de tuns iarba.

Dezvoltarea Bi-Speed ​​Turn, un sistem care accelereaza automat rotile din fata ale tractorului la virare, rezultand viraje mai rapide si mai stranse, cu reducere a uzarii anvelopei si a suprafetei. Introducerea continua a instrumentelor specializate aprobate pentru a extinde versatilitatea de lucru pe tot parcursul anului a tractoarelor compacte Kubota.

Suportul dedicat pentru echipamentele Kubota incepe la sediul Kubota (Marea Britanie) din Oxfordshire, care gazduieste echipele de vanzari si marketing ale companiei, distributie, service si suport pentru piese, instruire si dezvoltare de produse pentru pietele din Marea Britanie si Irlanda.

Eficienta operatiunii Thame a fost recunoscuta in 1996, cand Kubota (UK) Limited a primit acreditarea ISO 9002 pentru sistemele sale de calitate. Astazi, Kubota ramane cel mai bine vandut tractor compact din Marea Britanie, iar acest lucru se datoreaza celor mai inalte standarde de productie din fabricile sale japoneze si americane, fiabilitatea produsului, durabilitatea si costurile de functionare reduse, precum si valorile excelente de revanzare.

Kubota (UK) Limited face parte din Kubota Corporation din Japonia. Kubota este reprezentat pe fiecare continent. Kubota este unul dintre cei mai mari producatori din lume de motoare diesel sub 100 CP si este recunoscut ca lider mondial in tractoare compacte si masini de tuns iarba diesel.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share This