Cutii de plastic care pot fi stivuite pentru depozitare: tipuri, avantaje si modul de utilizare a acestora

In cazul in care cutiile de carton sunt scurte, cutiile de plastic care pot fi stivuite pentru depozitare vin in ajutorul operatorilor logistici pentru manipularea si transferul produselor delicate sau care ar putea suferi daune daca sunt depozitate in alte tipuri de recipiente mai putin izolatoare sau rezistente.

Cutiile de depozitare din plastic sunt reutilizabile, usor de curatat si foarte sigure. In plus, exista modele cu masuri standardizate pentru standardul european care permit o simpla manipulare a comenzilor pe masura ce trec prin diferite depozite.

Doriti sa aflati mai multe despre aceasta solutie de stocare fiabila? Ei bine, continuati sa cititi: astazi va spunem totul despre cutiile de plastic care pot fi stivuite, avantajele si tipurile lor si va explicam in ce cazuri sa pariati pe ele.

Cand sa folositi cutii de plastic pentru depozitare?

Cutiile din plastic sunt recomandate in special in depozitarea si transportul:

 • Fructe si legume, ale caror proprietati organoleptice sunt cel mai bine intretinute in cutii de plastic pentru depozitarea cu retea, deoarece lasa aerul sa treaca si permit ventilarea adecvata a alimentelor.
 • Piese metalicesau electronice mici, cu forme sau margini nepotrivite pentru conservare intr-o cutie de carton.
 • Produse farmaceuticecare necesita o temperatura stabila pentru o conservare adecvata.
 • Articole in vrac, in general, care calatoresc in conditii de siguranta de la scurgeri in interiorul cutiilor de plastic pentru depozitare.

Tipuri de cutii din plastic pentru depozitare

 1. Cutii standard europa

Cutiile standard europene sunt fabricate in conformitate cu orientarile si masurile standard pentru intregul continent stabilite de UE. Ele sunt stivuite si paletizabile pe europalete. Acestea sunt disponibile in diferite dimensiuni si cu manere inchise si deschise pentru o manipulare usoara. De asemenea, puteti alege daca doriti un capac sau nu!

 1. Sertare din plastic care pot fi stivuite

Sertarele din plastic care pot fi stivuite sunt ideale pentru depozite si ateliere de piese de schimb, unde este necesar sa aveti acces rapid si eficient la obiectele depozitate. Modelele de cutii au gauri laterale care favorizeaza manipularea lor si raman neschimbate inainte de actiunea acizilor, grasimilor, substantelor chimice sau variatiilor bruste de temperatura. In plus, ele pot fi utilizate in instalatii automate si manuale si pe rafturi.

 1. Recipiente din plastic

Containerele din plastic se adapteaza la diferite nevoi logistice: sunt stivuite, pot fi stivuite, pot fi montate total sau partial pentru a eficientiza procesele logistice inverse, economisind pana la 70% din spatiu in calatoriile goale, in plus, au o rezistenta suplimentara la stivuire si rezista la variatii extreme de temperatura cuprinse intre -20 ° C si +100 ° C.

 1. Cutii de depozitare din plastic cu grila

Concepute in principal pentru industria alimentara, cutiile din plastic pentru depozitarea cu grila faciliteaza aerarea continutului in orice moment. Sunt perfecte pentru adapostirea fructelor, legumelor, painii, produselor de patiserie sau conservelor.

 1. Cutii de plastic care pot fi stivuite foarte usor

In situatiile in care economisirea spatiului este vitala, este recomandabil sa optati pentru cutii de plastic care pot fi stivuite . Versatile, confortabile, lasa continutul mereu la indemana si, la fel ca recipientele din plastic, concepute pentru a economisi spatiu in calatoriile de intoarcere, atunci cand cutiile se intorc goale la punctul de plecare.

Avantajele cutiilor de plastic care pot fi stivuite pentru depozitare

Cutiile din plastic pentru depozitare au o serie de avantaje incontestabile fata de omologii lor din carton in cadrul proceselor de manipulare a marfurilor sensibile. Produsele noastre sunt menite sa indeplineasca cele mai inalte standarde ale industriei.

 • Acestea sunt reutilizabile, astfel incat limiteaza generarea de deseuri in sectoarele de depozitare si logistica, facandu-si datoria pentru conservarea mediului.
 • Ele sunt foarte rezistente la agresiuni externe, cum ar fi frecarea, zgarieturile, umflaturile si caderile. Ele rezista la temperaturi foarte scazute (pana la -20 ° ) si temperaturi foarte ridicate (pana la +100 ° fara a suferi deteriorarea structurii lor.
 • Ele se remarca prin robustetea lor, ceea ce le face potrivite pentru a contine sarcini foarte grele sau voluminoase. Acest lucru reduce si simplifica operatiunile din depozit.
 • Interior neted pentru a facilita depozitarea produsului in interior, folosind suprafata maxima utila.
 • Sunt extrem de igienice. Interiorul sau este neted, usor de curatat cu o carpa umeda sau cu apa si sapun. Acestea nu necesita tratamente suplimentare de intretinere pentru a-si pastra proprietatile.
 • Acestea impiedica proliferarea ciupercilor, mucegaiului sau a altor microorganismecare ar compromite starea buna a marfii.
 • Acestea au manere, deschise sau inchise, care ajuta la manipularea si mutarea incarcaturii atat in interiorul, cat si in afara depozitului.
 • Din punct de vedere estetic, ele sunt foarte atractivedatorita gamei largi de culori de vanzare. De fapt, este posibil sa cumparati cutii de depozitare din plastic cu doua culori, cu nuante diferite pentru recipient si pentru capace.
 • Acestea pot fi stivuite, ceea ce ajuta la optimizarea sarcinilor de depozitare si la simplificarea paletizarii, facand chiar si legarea mai usoara.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share This