Stim ce este nevoie pentru a detine o casa

A deveni proprietar este una dintre cele mai mari realizari ale vietii. Este un angajament financiar si logistic important, aduce cu sine multe obligatii, dar si securitate si bunastare.

In acest timp va recomandam sa aveti economii… dar ce sunt aceste economii? Este vorba despre: a fi economisit bani pentru a acoperi orice urgenta. Dar este, de asemenea, important sa mentionam ca atunci cand cumparati o casa, aveti la dispozitie o garantie ca puteti cumpara sau ca vanzatorul casei o poate cumpara, acopera lucruri minime, cum ar fi aerul conditionat sau incalzirea casei, care pe termen lung este o economie de bani.

De asemenea, plata ipotecara include o asigurare care acopera situatii de urgenta, de exemplu, un incendiu, un cutremur sau un copac care cade pe acoperis. Din punct de vedere tehnic, daca apar aceste cazuri, vine asigurarea pentru a acoperi aceste cheltuieli. Si astfel, este modul in care cunoasterea acestor mecanisme poate ajuta, astfel incat greutatea de a detine o casa, nu este atat de dificila.

Concluzie

Daca aveti de gand sa se cumpere o casa in acest an sau viitor, acestea sunt cele cateva Sfaturi, pentru a cumpara o casa de care aveti nevoie, contactati un profesionist imobiliar local de astazi pentru a afla despre ceea ce se intampla in zona dumneavoastra in piata imobiliara.

In cele din urma, speram ca aceste sfaturi va instruiesc, despre ceea ce ar trebui sa stiti inainte de a cumpara o casa.

Cauti o casa noua pentru tine si familia ta? Iata aici la un pret bun apartament 2 camere, stradal Bulevardul Metalurgiei, si amenajeaza un spatiu de joaca perfect.

Sfaturi pentru a cumpara o casa si a nu ramane fara bani

Aplicarea pentru un credit ipotecar nu inseamna „legarea” la datorii pe termen lung, care limiteaza stilul de viata, studii, de calatorie, achizitii de masini, sau alte planuri. Daca alegeti creditul potrivit, puteti continua sa va indepliniti proiectele.

Urmati aceste reguli de baza pentru a achizitiona o casa proprie si a face bani cu banii altora, adica cu capitalul institutiilor financiare.

  1. Inainte de a alege, compara cel putin trei ipoteci de la institutii diferite.Amintiti-va, nu exista credite bune sau rele, dar cele potrivite pentru profilul dumneavoastra.
  2. Procentul ideal pe care ar trebui sa il alocati creditului ipotecar este de 20% din venitul net lunar (dupa impozite), iar cel tolerabil este de 30%.Iti recomandam sa nu depasesti 25%, pentru ca astfel vei avea bani la dispozitie pentru un eveniment nepregatit.
  3. Alocati cat mai mult posibil pentru plata in avans.Cu cat oferiti mai multi bani in acest domeniu, cu atat mai putin credit va fi, astfel incat plata lunara va scadea si pe intreaga durata de viata a creditului veti plati mai putina dobanda.
  4. Cel mai ieftin credit nu este cel oferit sau rata dobanzii mai mica, ci cel care in toate aspectele sale ti se potriveste ca, suma pe care urmeaza sa ti-o finanteze, moneda si termenul.
  5. Alege un credit in LEI, acest lucru va ofera certitudine in suma care trebuie platita pe toata durata de viata a creditului.
  6. Ipotecile in care amortizezi mai mult capital in fiecare plata, sunt de obicei cele mai ieftine la sfarsitul duratei de viata a creditului. Solicitati tabelul de amortizare si comparati intre credite ce procent din platile lunare va fi intr-adevar sa platiti datoria.

Opteaza pentru acele ipoteci cu amortizare mai buna, deoarece iti vor permite pe termen mediu sa vinzi aceasta prima casa, sa platesti ceea ce inca datorezi si cu restul sa dai un nou avans pentru o casa care iti acopera mai bine nevoile de viata noua.

  1. Angajeaza un credit cu o rata fixa,acest lucru va ofera certitudinea cat de mult veti plati pe tot parcursul vietii de credit si va va permite sa aiba finantele stabil. Luati in considerare faptul ca rata fixa nu inseamna ca toate platile lunare sunt aceleasi, pot exista variatii, cu toate acestea, din moment ce semnati contractul, veti sti cat de mult trebuie sa platiti in fiecare luna.
  2. Luati in considerare in bugetul familiei ceea ce corespunde cu cel putin o plata anuala suplimentara a ipotecii.Recomandarea este de a efectua plati in primii cinci sau chiar opt ani de ipoteca, cand se plateste mai multa dobanda si se contribuie mai putin la principal. In acest fel, tot ceea ce avansati va merge direct la datoria dvs., iar termenul va fi redus, precum si plata dobanzii.
  3. Termenul poate creste semnificativ creditul, deoarece reprezinta vremurile mai mult sau mai putin ca va trebui sa platiti rata dobanzii, taxele de administrare, asigurarea si toate cheltuielile derivate din ipoteca dvs.

Cine nu isi doreste sa aiba propria casa? Cumpara chiar acum casa visurilor tale, urmand pasii de mai sus.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share This