Cele mai bune aplicatii de editare audio pentru iPhone si iPad

De cate ori v-ati pus seara in pat, ati luat iPhone-ul si iPad-ul, v-ati pus casti fara fir in urechi pentru a asculta diferite melodi sau fisiere audio, dar v-ati gandit ca acestea merita imbunatatite?

Exista acum aceasta posibilitate, asa ca puteti incerca diferite aplicatii de editare audio pentru iPhone si iPad, iar data viitoare cand folositi dispozitivul iPhone si setul de casti wireless, veti asculta propriile creatii. Suna tentant? Daca da, atunci in mod evident este foarte important sa folositi urmatoarele aplicatii in acest scop.

  1. Hokusai Audio Editor

Cand inregistrati sunet cu telefonul dvs., iPhone-ul dvs. nu poate filtra singur zgomotul si sunetul irelevant. Editorul audio Hokusai inregistreaza si va permite sa editati fisiere audio cu instructiuni usor de urmat, care va permit sa scoateti sunetul.

Cand incepeti editarea fisierului audi, aplicatia afiseaza o bara sub forma de unda care contine toate valorile maxime si minime ale fisierului dvs. Puteti mari fisierul pana la 1/10 dintr-o secunda. Scoaterea partilor audio este o posibilitate cu aceasta aplicatie.

Doar selectati portiunea care nu va place, si scoateti-o. Nici nu va veti vei da seama ca a fost acolo in primul rand. Puteti insera sau adauga fisiere noi si puteti adauga cateva efecte sau va puteti sintetiza propriul sunet cu sintetizatorul incorporat.

Va poate salva proiectele si le puteti partaja pe social media sau in cloud cu aceasta aplicatie. Hokusai este o aplicatie gratuita din App Store si vine cu o multime de functii, dar unele dintre ele sunt disponibile numai in versiunea cu plata. Veti primi controale de panoramare, efecte sonore suplimentare si presetari in upgrade.

  1. Lexis Audio Editor

Urmatoarea aplicatie din lista, Lexis Audio Editor este un software destul de puternic intr-un pachet intuitiv. Puteti inregistra, edita si regla mai multe clipuri audio doar cu dispozitivul dvs. iPhone. Aplicatia are o mare varietate de instrumente, cum ar fi taierea, copierea, lipirea, inserarea / eliminarea tacerii etc.

Puteti schimba de asemenea tonul, tempo-ul si viteza oricarei portiuni selectate a clipului audio. Nu doar atat, aplicatia va permite de asemenea sa adaugati un ecou, sa reduceti zgomotul, sa reglati reverbarea etc.

Daca doriti o aplicatie care sa poata gestiona mai multe clipuri audio si sa ofere instrumente decente asa cum sunt enumerate mai sus, obtineti acest editor audio. Este gratuit pe App Store.

  1. GarageBand

Sunteti genul de persoana care a iubit mereu muzica, dar nu a invatat niciodata sa cante la un instrument? GarageBand va fi ca un profesor sau instructor personal pentru dvs. Puteti crea piese de esantion, puteti inregistra audio si puteti invata elementele de baza ale multor instrumente muzicale.

Garageband va permite sa va jucati cu instrumente muzicale pe telefon si produce sunet aproape real. Are EDM, hip-hop, dubstep, RnB si nu numai. Exista tastatura, tobe, bas, chitara si AMP pentru a va ajuta sa creati muzica noua sau sa recreati melodia preferata cu o combinatie a acestora.

GarageBand este mai mult decat un instrument muzical digital, este un instructor digital care va permite sa invatati un instrument nou de la zero. Va permite sa creati muzica prin combinarea mai multor instrumente si sunete, ceea ce il face un instrument excelent pentru artistii in devenire si pentru cei pasionati de muzica, dar care nu au cantat niciodata la un instrument.

Asadar, daca data viitoare cand va puneti in pat si vreti sa ascultati in cele mai noi casti fara fir pe care le-ati achizitionat recent muzica pe placul vostru, cu siguranta merita sa o creati personal, cu aceste aplicatii destinate dispozitivelor iPhone si iPad, de la Apple.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share This