Care sunt beneficiile de a duce copilul la o gradinita cu program afterschool?

Pentru multi parinti romani, programul afterschool este cea mai buna solutie daca au un loc de munca cu norma intreaga si nu isi pot scoate copiii de la gradinita la ora programata. Dupa gradinita, parintii pot fi siguri ca cei mici vor primi mancare, ajutor pentru teme si supraveghere pana tarziu. Poate ca acestea sunt cele mai importante lucruri la care se gandesc parintii dupa ce isi duc copiii la gradinita.

Pentru parinti este mult mai usor ca gradinita copilului sa ofere activitati afterschool. Un exemplu bun ar fi gradinita Teddybar.ro. Aici, cei mici vor putea ramane cu prietenii lor de joaca si invata sa socializeze mult mai mult, ceea ce aduce un beneficiu major pe viitor.

Un alt beneficiu al institutiilor extracurriculare este ca, dupa terminarea temelor, copiii pot urma o varietate de cursuri optionale in functie de interesele lor: limba straina, arta, balet, pian, inot etc. Se poate spune ca acesta este un mare avantaj, pentru ca astfel de optiuni ii vor ajuta in viata de zi cu zi si pot descoperi ce ativitati ii pasioneaza cu adevarat.

Acest lucru ii scuteste pe copii de plimbarile lungi si obositoare pentru a face activitatile cuvenite. Participarea la activitati extracurriculare are si avantajul ca le ofera copiilor posibilitatea de a-si face planuri pe care sigur le vor urma chiar si atunci cand sunt acasa. In loc sa se abata de la reguli, ei devin mai organizati si invata anumite obiceiuri benefice. Drept urmare, ei sunt foarte constienti de cand sa mearga la gradinita si cand sa ia pranzul sau sa se joace.

Pe de alta parte, un alt mare avantaj pentru copil este ca are posibilitatea de a socializa cu alti membri ai grupului. Acesta poate fi primul pas in realizarea incluziunii sociale care va avea loc la varsta adulta. Pentru multi parinti, exista si optiunea de a angaja o babysitter care sa-si supravegheze copiii dupa scoala. Cu aceasta posibilitate, majoritatea parintilor opteaza in continuare pentru un program afterschool, unde copiii au posibilitatea de a socializa activ. In plus, profesorii calificati asigura supravegherea temelor si indrumarea celor mici.

Parintii, in schimb, sunt eliberati de teama ca odata ce parasesc gradinita, copiii lor pot cadea prada ispitelor din jurul lor. Parintii aleg aceasta optiune pentru a-si mentine copiii in siguranta, chiar daca exista si anumite taxe. Totul este spre binele copiilor.

Dar, parintii nu ar trebui sa treaca cu vederea faptul ca ei sunt responsabili pentru copilul lor. Interactiunea parinte-copil este foarte importanta. Chiar daca isi face temele in programul afterschool, este bine sa fie implicati in viata lui si sa aiba cu acesta  discutii interesante. Acestia pot discuta despre ce sa intamplat in acea zi la gradinita. Acest exercitiu este benefic atunci cand este efectuat in fiecare zi.

Misiunea gradinitei Teddybar.ro decurge din nevoile educationale identificate la nivelul societatii actuale si al comunitatilor in care se convietuieste. Acest lucru se realizeaza prin introducerea de noi metode si formate de formare si educatie, asigurand coerenta si unitatea sistemului de invatamant.

Scopul principal al echipei de conducere a gradinitei este de a oferi ingrijire impecabila copiilor din toate unghiurile. Ingrijirea fiecarui copil in mod egal, fara exceptie, este fundamentul educatiei si ingrijirii gradinitei Teddybar.

In aceasta institutie exista de asemenea si o cresa. Aici se gaseste de fiecare data o atmosfera calda de familie care este propice dezvoltarii personalitatii copiilor, ingrijire speciala pentru ccel mic, un mediu sigur si sanatos, programe de educatie moderne, predare intensiva a limbilor straine, instruire speciala oferita de personal cu experienta si un feedback atent si constant catre parinti.

Exista cateva lucruri simple fara de care intreaga lume fragila a unui copil ar fi mult mai trista si mai saraca. Ursuletii de plus, papusile, masinile; toate acestea sunt de neinlocuit. Adultii care privesc acum in urma, probabil isi dau seama ca ursuletul lor de plus preferat ii facea sa se gandeasca la casa, familie, stabilitate si relatii.

Experientele ulterioare a profesionistilor de la Teddybar.ro, au intarit convingerea ca uneori lucrurile simple fac diferenta si, pentru ca rezultatele actului de predare sa fie cu adevarat laudabile, la Teddybär se folosesc de cele mai noi metode de predare si sprijinul unor persoane calificate si entuziaste. Gradinita Teddybar.ro construieste valori, modeleaza caracterul si inspira comportamente sanatoase.

Acasa inseamna ursuletul preferat de plus, iar pentru cei mici care trec pragul cresei, expertii construiesc o lume sigura si primitoare, cu accent pe dezvoltarea unor comportamente de alimentatie sanatoasa si de igiena.

Etapa gradinitei este o mare expunere la informatii, din diverse domenii de interes, in idei care stimuleaza curiozitatea copiilor mici si ii incurajeaza sa puna intrebari, inclusiv in limba engleza sau germana, si totusi pastreaza un mediu fericit si sigur. Teddybar ii ajuta pe copii sa desavarseasca cei sapte ani de acasa!

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share This