Tehnologii moderne pentru timpurile actuale

Una dintre paginile intunecate ale anului 2020 a fost numarul tot mai mare de incalcari ale securitatii digitale care au dus la consecinte financiare si politice grave. In 2021, dezvoltatorii de aplicatii trebuie sa ia in considerare cele mai recente progrese in securitatea software-ului pentru a face fata provocarii. Semnificatia problemei este cu adevarat greu de supraestimat, mai ales ca vremurile in care hackerii sistemelor informatice cauzau probleme doar de dragul de a-si satisface ego-ul au disparut.

Tehnologiile portabile au cunoscut numeroase modificari si in ceea ce priveste gama de accesorii telefon, acestea transformandu-se considerabil in ultima perioada si adaptandu-se pentru noile cerinte ale utilizatorilor. Pentru ca anul acesta toti am fost online, de la copii si pana la parinti, atat in scoala online cat si in telemunca, aplicatiile si accesoriile au cunoscut modificari rapide pentru a deveni cat mai utile.

Din cauza impactului mondial al pandemiei COVID-19, tehnologiile portabile, in special dispozitivele medicale, de exemplu pentru a urmari nivelul de oxigen din sange, vor avea un parcurs semnificativ in dezvoltare. La fel ca si aplicatiile din categoriile E-learning, retele sociale, comunicare, video, finante si jocuri, acestea vor continua sa fie la mare cautare. Tehnologia portabila a evoluat ascendent de ani de zile, insa se poate considera ca nu si-a atins inca potentialul maxim. Aceasta tendinta in crestere va continua sa schimbe modul de dezvoltare a aplicatiilor mobile. Anul 2021 se va anunta unul destul de bogat in aplicatii mobile pentru dispozitivele portabile, iar utilizatorii se pot bucura de faptul ca pot descarca mii de aplicatii direct de la incheietura mainii.

Tehnologia Internet of Things va avea in aceste timpuri cea mai importanta functie, cum ar fi 5G disponibil pe scara larga (atat infrastructura, cat si smartphone-uri, cum ar fi iPhone 12 si numarul de telefoane cu sistem de operare Android care il accepta) pentru a transforma casele si, intr-o anumita masura, orasele in unele inteligente, ajutand la conectarea dispozitiveloe mobile cu un numar mare de senzori.

Tehnologia Beacon este imbratisata in ultima vreme de o gama larga de industrii. De la vanzare cu amanuntul la asistenta medicala si ospitalitate, aceasta poate adauga functionalitati avansate la aproape orice aplicatie mobila. Tehnologia Beacon ajuta, de asemenea, la urmarirea comportamentului cumparatorului in magazine. Aceasta poate detecta daca un utilizator petrece o cantitate semnificativa de timp intr-un anumit raion si poate declansa automat o notificare push pentru a atrage o vanzare a produselor care prezinta interes la o data ulterioara. Principalul beneficiu al acestei tehnologii este marketingul de proximitate.

Comertul mobil si-a inceput tendinta ascendenta in 2019, iar astazi continua inca sa prospere. Se pare ca toata lumea foloseste aplicatiile mobile pentru a-si creste veniturile: de la marii comercianti cu amanuntul pana la creatori individuali de continut si marci personale, exista multi bani de castigat in acest spatiu. Se preconizeaza ca pana la sfarsitul anului 2021, mai mult de 72,9% din totalul vanzarilor de comert electronic va proveni de pe dispozitive mobile. Aplicatiile joaca un rol semnificativ in succesul actual si viitor al comertului mobil.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share This