Motocoasa Alpin Profi 5600 cu motor în 4 timpi și 4 sisteme de tăiere a ierbii pentru ușurarea muncii

Motocoasa Alpin Profi 5600 cu motor în 4 timpi și 4 sisteme de tăiere a ierbii este un echipament de grădinărit cu un motor de 7 CP în patru timpi. Alpin Profi 5600 are o durabilitate sporită și construcție de calitate excelentă din fabrică. Modelul este echipat cu componente durabile de uzură, care pot rezista cu ușurință la lucru în condiții grele.

Acest lucru îți permite să utilizezi echipamentul Alpin Profi 5600 de la începutul primăverii până la sfârșitul toamnei. Printre principalele avantaje ale motocoasei pe benzină se poate sublinia calitatea excelentă a construcției și gradul ridicat de fiabilitate în timpul lucrului.

Motocoasa pe benzină Alpin Profi 5600 este echipată cu motor de înaltă calitate, toate piesele fiind realizate din aliaje metalice durabile, cu rezistență ridicată la uzură și durată lungă de viață.

Motocoasa Alpin Profi 5600 – Caracteristici

Marele avantaje ale echipamentului de tuns iarba Alpin Profi 5600, sunt ergonomia, 4 sisteme de tăiere a ierbii, ușurința întreținerii și reparațiilor și consumul moderat de combustibil. În plus, modelul are cea mai mare performanță în aproape toate condițiile de lucru.

Cu toate avantajele disponibile, are un cost redus, ceea ce îți permite să o alegi.

Principalele caracteristici și indicatori a popularei motocoase Alpin Profi 5600 pe benzină sunt următoarele:

Motocoasa pe benzină este echipată cu un motor pe benzină în 4 timpi, care este situat perpendicular pe corpul unității. Motorul este proiectat cu un sistem de frânare instantaneu, îmbunătățit, pentru a opri funcționarea dacă firele de iarbă sau alte resturi intră în bobină.

Mânerul ergonomic cu două segmente, confortabil din toate punctele de vedere, poate fi reglat în lungime, și de asemenea, segmentul în formă de P permite o prindere fermă pe coasă și un control mai bun al procesului de tăiere.

Motocoasa Alpin Profi 5600 – Parametri

Motocoasa Alpin Profi 5600 în această configurație are următorii parametri de performanță:

  • Puterea motorului în kw este de 5,6, iar în CP de 7;
  • Rezervor de combustibil;
  • Arbore din oțel cu o lungime de 28 mm cu 9 caneluri;
  • Tip pornire cu demaror;
  • Turația motorului sub sarcină maximă este de 9000 rpm;
  • Greutatea dispozitivului este de 6 kg.

Acest dispozitiv de tuns iarba de înaltă calitate este conceput pentru utilizare activă în grădini mici și pajiști mari. Mânerul curbat ergonomic facilitează cosirea în zonele cu dealuri și găuri. Mânerul de tăiere în formă de P este reglabil pe înălțime, iar tamponul de spumă cu curea protejează coapsa operatorului de frecare.

Această mașină de tuns pe benzină de calitate, Alpin Profi este perfectă pentru a tunde iarba de orice dimensiune pe suprafețe mari. Modelul este echipat din fabrică cu 4 sisteme de taiere a ierbii. Această mașină de tuns Alpin Profi 5600 de înaltă calitate este special făcută pentru lucrul în curte și pajiști sau pe domeniile publice.

Dispozitivul de 7 CP poate fi utilizat de lucrătorii domeniului public, deoarece lucrul se efectuează rapid și pe suprafețe extinse. Motocoasa Alpin Profi 5600 vine cu accesorii precum, un tambur cu fir automat, un disc Vidia, un disc cu 3 lame Alpin, un disc 8 lame Alpin, ham Profi tip rucsac cu bretele Alpin și de asemenea un kit de montaj și întreținere.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share This