Cum sa alegi cel mai potrivit carucior pentru bebelusi?

Desi poate parea simplu (s-ar putea sa crezi ca este suficient sa mergi la magazin si sa o alegi pe primul pe care il vezi), realitatea este ca alegerea caruciorului pentru bebelusi poate deveni o sarcina anevoioasa si complicata.

Cateva aspecte esentiale de care ar trebui sa tineti cont

In cele mai multe cazuri, de obicei, apreciem elemente direct legate de designul exterior al caruciorului pentru copii, departe de a privi doua aspecte ceva mai importante: dimensiunea recomandata, in special in functie de dimensiunea casei noastre (daca o vom depozita in interior), si vehiculul pe care il avem.

Fie ca este prima data cand mergi la magazin, fie ca esti deja un tata sau o mama cu experienta, este posibil sa fi realizat deja cat de frumoase pot fi multe dintre carucioarele pentru copii care exista in prezent pe piata.

Dar, departe de a fi frumos, ceea ce trebuie sa fie clar de la inceput este ca trebuie sa fie confortabil, mai ales atunci cand il vom plia si il vom introduce in portbagajul vehiculului nostru sau cand vom intra in lift sau vom urca scarile casei.

Greutatea caruciorului este, de asemenea, un alt element de luat in considerare, nu numai atunci cand il pliem, ci si atunci cand il folosim pe strada, mai ales ca in multe ocazii vom avea tendinta de a adauga cateva accesorii suplimentare care vor ajunge sa adauge mai multa greutate caruciorului, cum ar fi, de exemplu, cazul sacului pentru copii, sau chiar propria geanta.

Alege: carucior pentru copii Cybex Gold – Balios S Lux Sport Pliabil Clasic Beige!

Este posibil sa aveti nevoie doar de un carucior pentru copii si nimic altceva. Desi daca este prima data cand veti cumpara unul, este probabil ca va fi si mai interesant sa evaluati daca este necesar sa cumparati un carucior-trei in unu. Adica nu numai caruciorul in sine, ci si caruciorul, scaunul auto si landoul.

Trebuie sa tinem cont de faptul ca scaunul auto este esential daca aveti de gand sa calatoriti cu copilul in vehicul, care poate fi folosit si pentru a-l muta in scaunul caruciorului in primele luni. Dar este necesar sa se stie ca nu este potrivit ca, copilul sa mearga in el mai mult de o ora si jumatate, deoarece ar putea creste riscul de asfixie posturala (care poate provoca moartea).

Pe de alta parte, landoul poate fi foarte util atunci cand avem tendinta de a calatori mult cu copilul, deoarece poate fi folosit ca patut, iar copilul se va simti mult mai confortabil atunci cand intra in el. Desigur, ca si in cazul scaunului auto, acesta va fi util doar pentru cateva luni.

Pretul sau? De obicei, variaza intre 1000 lei si pana la 5000 lei unele, in functie de modelul ales si, de asemenea, de marca producatorului. Din fericire, in majoritatea cazurilor merita investitia, deoarece este posibil ca acestea sa se uzeze foarte putin, in special daca sunt ingrijite si tratate bine. In plus, este posibil sa gasiti oportunitati interesante la mana a doua, astfel incat banii investiti nu vor fi atat de multi.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share This