Comparatie intre cele mai bune unelte pentru spionaj online

BH Spy, Adspy si AdSector sunt trei instrumente extrem de diferite insa toate sunt bune pentru campanii. BHSpy este considerat cel mai interesant pentru ca are mai putine anunturi decat celelalte doua insa toate anunturile sunt selectate prin procese manuale si sunt clasificate in liste speciale.

Acest instrument elimina toate elementele manuale care tin de cercetare astfel incat sa economisesti timp. acest instrument pare si mult mai simplu de utilizat.

Noi am profitat de abonamentul AdSector group buy in cadrul caruia am primit un numar de peste 80 de tooluri SEO indispensabile alaturi de AdSector. Pretul acestui pachet este extrem de mic daca ne raportam la beneficii si de aceea este extrem de important sa discutam cu atentie despre monitorizarea eficienta a concurentei utilizand date reale.

BHSpy permite accesul a 20 de abonameti in instrument astfel incat sa se asigure ca toti beneficiaza de ceea ce inseamna acest instrument. AdSector este mult mai bun in sensul acesta pentru ca accepta un numar nelimitat de utilizatori. De asemenea, BHSpy este diferit si pentru ca nu are niciun filtru, asa cum se intampla in cazul celorlalte doua instrumente.

Chiar daca filtrele nu sunt necesare mereu pentru ca anunturile sunt puse deja pe categorii si ofera informatii esentiale care sa ajute la selectarea lor, asa cum sunt tarile, comentariile, aprecierile, paginile de destinatie, linkurile si textul publicitar, uneori este nevoie de un sistem de filtrare pentru a fi selectate doar anunturile de interes.

Atat AdSector cat si Adspy ofera filtre pentru Affiliate Network pentru a putea selecta corect si rapid retelele preferate si pentru a vedea ce ofera toti afiliatii care ruleaza acolo. Din nefericir, pentru AdSpy si pentru AdSector sunt foarte multe persoane care spun ca filtrul nu este foarte bine organizat si lipsesc unele retele mari. De asemenea, nu se pastreaza actualizarea filtrelor iar retelele care rotesc anumite domenii de urmarire au mai multe anunturi ce trebuie returnate.

Printre principalele caracteristici care se diferentiaza in instrumente este faptul ca AdSector ofera date doar pentru anunturile de tipul Desktop, in timp ce toate celelalte ofera date pentru anunturile mobile.

Tinand cont de strategia de publicitate, acest lucru are potentialul de a influenta momentul in care trebuie utilizat sistemul. Tinand cont de aceste aspecte, foarte multe persoane folosesc vizarea larga a anunturilor si fac publicitate pe toate tipurile de screen, desktop s mobile, deci uneori pot aparea suprapuneri in instrumentele de spionaj.

Facebook este cu siguranta una dintre cele mai populare si foarte importante platforme in social media, avand aprioximativ 2 miliarde de utilizatori in intreaga lume. Aceasta platforma gigant de utilizata in scopul de a impartasi si comenta sau aprecia postari care sunt trimise de prieteni, vedete, oameni de afaceri si branduri.

Este foarte important, atunci cand vrei sa ai un brand de succes sa il construiesti tinand cont de retelele de socializare si nu poti face asta decat in momentul in care iei in calcul faptul ca un instrument de spionaj este cel care te va ajuta cel mai mult.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share This