Cele mai bune aplicatii pentru chat care nu necesita un numar de telefon

Exista multe aplicatii de chat pe dispozitivul tau care nu necesita intotdeauna un numar de contact pentru a comunica cu familia si prietenii. In multe cazuri, instrumentul solicita acest numar pentru a contacta direct un alt contact pe care il cunoasteti, indiferent daca este o familie sau un cunoscut.

De exemplu, Telegram este una dintre aceste aplicatii pentru chat fara a introduce numarul de telefon. A fost, de asemenea, considerata una dintre cele mai sigure si trebuie remarcat faptul ca securitatea este unul dintre avantajele sale. Dar nu este singura, exista multe aplicatii care nu folosesc un numar pentru a se conecta cu o alta persoana.

Telegram

Telegram a devenit o alternativa serioasa la WhatsApp, atat de mult incat nu este necesar ca cealalta persoana sa ne cunoasca numarul de telefon. Aplicatia se maturizeaza treptat, acum se remarca prin oferirea de apeluri video cu un numar maxim de persoane de o calitate destul de decenta.

Veti avea nevoie doar de telefon pentru a valida sesiunea , apoi va puteti da numele si nu numarul, ceea ce va va face intotdeauna sesiunea sub porecla. In acest caz, telegram devine un client foarte important al mesajelor, deoarece este foarte configurabil, fie prin setari, canale, fie prin robotii sai.

Daca doriti sa va ascundeti numarul, accesati Setari> Confidentialitate si securitate > Numar de telefon si selectati „Nici unul”, astfel incat nimeni sa nu va afiseze numarul. Alte optiuni sunt „Toate” si „Contactele mele”, aceasta din urma fiind cea care vine in mod implicit, desi in acest caz o puteti schimba cu cea pe care o preferati.

Pentru ca telefonuls a fie mereu protejat, nu uita de husa. Intra pe huse Samsung si alege modelul potrivit.

Kik

Este o aplicatie putin cunoscuta precum Session. Chiar si asa, castiga respectul multora ca este o alta aplicatie de utilizat fara a fi nevoie sa dati numarul de telefon pentru a va conecta cu altii. Interfata este destul de curata, are o asemanare cu Skype, desi in acest caz alege asemanarea cu WhatsApp, dar cu un ton alb.

Cu Kik va puteti filtra contactele, puteti trimite fotografii, curiozitati , meme si orice altceva va puteti gandi, inclusiv linkuri. Puteti crea grupuri de pana la 50 de persoane si functioneaza destul de bine, fiecare contact merge sa va contacteze cautand pe internet.

Inregistrarea va fi inregistrata, in acest caz va trebui sa puneti una care nu este utilizata si in multe cazuri va trebui sa o validati pentru a va conecta. Nu este nevoie sa introduceti numarul de telefon pentru al utiliza, unul dintre avantajele unei aplicatii de mesagerie care va va pune in legatura cu persoanele dorite.

Wire

Wire este, impreuna cu Kik si Session, una dintre aplicatiile mai putin cunoscute, insa s-a maturizat in ultimele actualizari lansate. Unul dintre avantaje este ca probabil contactele nu se afla in el, insa este unul dintre cele mai bune daca doriti sa fiti in contact si sa incepeti apelurile video.

Trimiteti mesaje pentru securizarea persoanelor, deoarece ofera o criptare excelenta pentru apeluri , conversatii, partajarea fotografiilor, videoclipurilor, fisierelor si multe altele. Lucrul bun despre Wire este ca, pe langa functionarea pe telefoane, este potrivit si pentru tablete, Windows si alte sisteme desktop.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share This