Ce jocuri RV pot descarca pentru telefon?

Jocurile care utilizeaza realitatea virtuala (RV) se dezvolta intr-un ritm rapid, existand totodata si cateva platforme VR mari. Din pacate, dezvoltarea spatiului RV pentru mobil s-a oprit in urma cu cativa ani, odata cu sfarsitul Google Daydream si Google Cardboard, iar singura platforma RV mobila ramasa este Samsung Gear VR. Daca ai o casca Daydream View sau Cardboard si un smartphone compatibil, poti testa cateva jocuri foarte interesante. Majoritatea jocurilor RV pe care le poti accesa vor fi, totusi, optiuni pentru Gear VR, care pot fi descarcate din Magazinul Oculus.

Along Together

Pret: 9,99 USD

Along Together este un joc de aventura care utilizeaza tehnologia RV. Tu vei fi prietenul imaginar al unor copii, iar atunci cand  cainele lor dispare, tu va trebui sa ii ajuti sa il gaseasca si sa ii aperi pe parcursul cautarii. Personajele se deplaseaza in jurul hartii cu ajutorul tau, iar comenzile simple si grafica colorata asigura o experienta placuta in joc. In plus, aceasta este o poveste foarte buna pentru copii.

Chiar daca aplicatia costa 9,99 USD, nu vor exista bug-uri sau erori. Mult noroc in cautarea lui Rishu!

Minecraft VR

Pret: 6,99 USD cu achizitii in aplicatie

Minecraft VR este un alt joc extrem de popular in randul adolescentilor. Acesta este varianta pentru smartphone a jocului Minecraft pentru PC, cu exceptia faptului ca utilizeaza realitatea virtuala. Inca poti mina, construi, recolta, pescui si  sa iti desfasori toate celelalte activitati distractive pe care le poti avea in mod normal. Aspectul VR nu schimba jocul atat de mult. Este acelasi vechi Minecraft pe care il cunosti si il iubesti deja, dar singura diferenta reala este aceea de a putea privi in jur in realitatea virtuala, in loc de a folosi un joystick. Cu toate acestea, aplicatia accepta si audio 3D, iar noi am considerat ca este destul de interesant.

Anumiti jucatori au raportat erori si buguri, totusi, tine cont de aceste aspecte inainte de a face achizitia.

Smash Hit VR

Pret: 2,99 USD

Smash Hit VR este o unul dintre runnerele populare care foloseste realitatea virtuala. Smash Hit VR este un runner care prezinta si cateva elemente de fotografiere. Personajul tau va alerga inainte pana la nesfarsit, ca si in cazul celorlalte jocuri in acest gen, insa cu toate acestea, de-a lungul traseului vei intampina cateva obstacole, anume bucati mari de sticla. Va trebui sa tragi cu bile de metal pentru a sparge toate aceste panouri si sa iti continui calatoria.

In cazul acestui runner, viata ta se va epuiza ori de cate ori arunci o minge sau lovesti de un geam, iar jocul se va termina daca ramai fara mingi. Avand in vedere ca peisajul din joc se misca constant, poate deveni putin obositor dupa un timp. In caz contrar, aceasta este una dintre cele mai bune experiente de runner infinit in RV.

Daca bateria nu mai tine, cea mai buna idee este sa cauti dupa exemplul urmator acumualtor iPhone 11 PRO, poti inlocui cu orice model de telefon si vei gasi cu siguranta.

 

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share This