Ce face designerul de interior si cum te poate ajuta?

Designerul de interior este dedicat crearii de spatii estetice si functionale in interiorul unei cladiri. Acest profesionist face un design pentru a infrumuseta un spatiu in functie de utilizarea acestuia si de nevoile clientului.

In acest design converge nu numai creativitatea designerului, ci si cunostintele tehnice de arhitectura de interior, materiale de constructie, coduri pentru cladiri, tehnologii si multe altele.

Prin urmare, designerul de interior are o intelegere a spatiului, a functionalitatii sale si a bunastarii pe care trebuie sa o ofere ocupantilor sai. Este o viziune mai larga decat cea a decoratorului. Stie  totul despre decor, dar merge mai departe, analizeaza structura pe care o ai si iti face o noua propunere..

Ce face designerul de interior

 • Designerul de interior converteste ideile si gusturile clientului, intr-un proiect de design, incare exista planuri, schite si modele 3D. Acest proiect, pe langa faptul ca are un stil, se adapteaza nevoilor si bugetului clientului.
 • Creeaza un design conform unui stil, dar respecta si principii precum ergonomia, starea de bine si reglementarile actuale in materie de constructie.
 • El sfatuieste cu privire la culori, materiale, finisaje, mobilier, pardoseala si acoperirea peretilor, iluminat, printre altele, care va da viata spatiului. De asemenea, cunoaste locurile din care pot fi achizitionate obiectele de décor.
 • Este o legatura intre client si profesionistii si tehnicienii care lucreaza in dezvoltarea unui proiect, cum ar fi arhitecti, constructori, zidari, electricieni si altii.
 • Supervizeaza ca lucrarile de remodelare, vopsire si instalare se desfasoara conform proiectului de proiectare aprobat. Recomandam chiar decoratiuni home deco pe care sa le utilizezi in interior.

Motive pentru care merita sa ai sfatul unui designer de interior

 1. Un designer de interior te va ajuta sa obtii acel spatiu frumos pe care ti-l doresti in casa sau la birou, dar in acelasi timp util, ergonomic si sanatos.
 2. Experienta si cunostintele designerului ii permit sa depaseasca ceea ce reprezentati ca o nevoie. Te va surprinde cu optiuni si posibilitati pe care nu le-ai luat in considerare.
 3. Designerul va propune materiale, finisaje, mobilier, corpuri de iluminat si alte elemente decorative, care, pe langa combinarea estetica, au un raport bun pret-calitate.
 4. Se asigura ca remodelarea spatiului tau nu este doar la fel de aproape de visul tau, ci si practica cu stilul tau de viata si ca respecta reglementarile actuale.
 5. Supravegheaza ca toate lucrarile se fac la timp si la buget.
 6. Te salveaza de  durerile de cap, prin faptul ca nu trebuie sa te ocupi de personalul tehnic care va fi responsabil pentru reproiectarea spatiului .
 7. De asemenea, uiti de grijile legate de instalatiile prost realizate, de mobilierul sau echipamentele disproportionate, de erorile in achizitionarea de materiale sau de obiectele nepractice.
 8. Cunoaste cele mai bune locuri pentru a cumpara materialele si finisajele pe care le va avea spatiul tau de acasa, precum si unde sa gasesti mobilier, iluminat, jaluzele si alte elemente ale decorului care fac parte din designul casei tale.

Cum sa decorezi cu vaze?

Decorarea cu vaze poate fi o modalitate usoara si eleganta de a adauga o nota de stil si culoare in orice camera. Vazele pot fi utilizate pentru a adauga o nota de proaspatatate in orice spatiu, iar varietatea de dimensiuni, forme si culori disponibile face posibila crearea de aranjamente unice si interesante.

In primul rand, vazele pot fi folosite pentru a adauga un element natural in interiorul unei camere. Vazele pot fi umplute cu flori proaspete sau plante, creand o atmosfera vibranta si plina de viata. In plus, acestea pot fi utilizate pentru a adauga culoare intr-un spatiu monoton, precum un birou sau o camera de hotel.

De asemenea, vazele pot fi folosite ca elemente de decor individual, fara nevoia de a fi umplute cu flori sau plante. O vaza cu o forma interesanta sau cu un design unic poate fi o piesa de arta in sine. Acestea pot fi expuse pe rafturi sau pe mese, adaugand un plus de stil si eleganta in orice camera.

De la vaze mici si delicate la cele mari si impresionante, varietatea de dimensiuni si forme disponibile face posibila crearea de aranjamente care sa se potriveasca cu stilul si personalitatea oricarei camere. Vazele pot fi grupate intr-un singur loc sau imprastiate in diferite zone ale unei camere, adaugand un element de coerenta si continuitate in decor.

De asemenea, vazele pot fi utilizate pentru a crea un punct focal intr-un spatiu. O vaza mare si impresionanta poate fi plasata in centrul unei mese sau pe o consola, adaugand o nota de eleganta si stil. In plus, vazele pot fi utilizate pentru a adauga un element decorativ intr-un colt gol sau pe un perete gol.

Decorarea cu vaze poate fi o modalitate usoara si accesibila de a adauga o nota de stil si culoare in orice camera. Acestea pot fi utilizate pentru a adauga un element natural, pentru a crea un punct focal sau ca elemente de decor individual. Variatia de dimensiuni si forme face posibila crearea de aranjamente unice si interesante, care sa se potriveasca cu stilul si personalitatea oricarei camere.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share This