Aplicatii utilizate pentru contabilitate

Cotabilitatea este un domeniu foarte stresant pentru antreprenorii care vor sa tina lucrurile sub control, acesta fiind si motivul pentru care cei mai multi antreprenori aleg sa foloseasca aplicatii speciale care sa ii ajute. Va oferim si noi mai multe exemple de astfel de aplicatii pe care le puteti utiliza.

  1. Calculator independent (Android)

De multe ori, mai ales daca sunteti un freelancer amator, nu stiti cu adevarat cat sa facturati. Cu acest Freelance Calculator aveti deja o solutie, deoarece in cativa pasi simpli veti putea sti cat sa percepeti pe ora sau pentru munca de facut, facand un calcul intre cheltuielile proprii si toate informatiile suplimentare pe care le adauga contribui la aplicatie.

De exemplu: numarul de ore de munca, suma pe care doriti sa o percepeti, taxa independenta si chiar inchirierea instrumentelor necesare pentru a va desfasura activitatea.

  1. Expersify

Este o aplicatie ideala pentru a va tine evidenta financiara sub control, deoarece este capabila sa va inregistreze cheltuielile, impartindu-le pe categorii si notandu-va obligatiile financiare in ordine si prioritate, fie manual, fie cu scanerul sau de bonuri si facturi.

Expersify arhiveaza toate platile si miscarile  financiare ca o imagine pe telefonul mobil sau celular si le puteti accesati ori de cate ori e nevoie si oricum doriti. Desi nu este o aplicatie mobila total gratuita, veti plati doar pentru timpul pe care il utilizati si nu veti regreta ca ati facut-o datorita rezultatelor pe care le veti obtine.

  1. Money Lover

Money Lover este o aplicatie pentru a controla cheltuielile si bugetele pentru ca, intr-un mod foarte simplu si intuitiv, sa va puteti gestiona toate finantele personale (cheltuieli si venituri), lucru pe care antreprenorii si profesionistii il vor aprecia cu siguranta.

Accesati toate numerele si calculati de oriunde si oricand cu aceasta aplicatie valoroasa de pe dispozitivul mobil. Generati miscari contabile si sincronizati-le cu e-mailul in cativa pasi.

Un alt avantaj al Money Lover este ca va permite sa va sincronizati cardurile de credit si sa gestionati datele de expirare a acestora.

Este foarte important sa tineti cont de faptul ca atunci cand alegeti sa folositi astfel de aplicatii, este necesar sa urmati si anumite tutoriale care sa va ajute.

Unele aplicatii au ghiduri special concepute in sensul acesta, astfel incat sa le puteti folosi cu usurinta. In plus, inainte de a va decide ce aplicatie sa folositi va trebui pentru inceput sa vedeti daca cea dorita functioneaza cu telefonul pe care il aveti. Daca aveti de exemplu un Samsung va trebui sa vedeti daca aplicatia functioneaza cu telefoane mobile Samsung.

Nu toate aplicatiile functioneaza cu toate dispozitivele mobile si acest lucru este extrem de important. De cele mai multe ori veti descoperi daca aplicatia este sau nu compatibila atunci cand o instalati sau cand incercati sa o descarcati pentru ca veti fi anuntati ca aplicatia nu este compatibila cu dispozitivul si va trebui sa incercati o alta aplicatie care sa o inlocuiasca. Daca aveti telefoanele actualizate, acest lucru nu mai implica probleme.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share This