Alimente bio și beneficiile acestora

Într-un magazin produse bio – cosulbio.ro vei găsi o varietate de alimente bio, pentru copt și gătit, băuturi. Alege dintr-o mare varietate de alimente bio fără zahăr și fără gluten, doar îndulcitori sănătoși, alternative la făina de grâu, nuci, fructe și semințe uscate, deserturi dulci, ovăz crocant cu ciocolată fără gluten, zahăr din flori de cocos, floarea soarelui semințe pentru germinat bio, frunze de busuioc, miere de salcâm crudă, tahini cu sare de mare, crackers fără gluten și multe altele.

Alimentele BIO sunt alimente produse în agricultura ecologică și în procesarea lor nu se utilizează substanțe chimice și substanțe nocive. Acestea conțin de multe ori mai mulți nutrienți decât alimentele obișnuite, sunt mult mai hrănitoare și conțin o cantitate semnificativă de antioxidanți (fitochimicale, fitonutrienți). În plus, gustul lor este semnificativ superior celui al tuturor celorlalte alimente. 

Stresul și viața de zi cu zi agitată se îndreaptă din ce în ce mai mult către o alimentație sănătoasă și o viață sănătoasă. De aceea, alimentele BIO devin din ce în ce mai populare pe piață și, în același timp, reglementările care controlează producția lor sunt înăsprite. Eliberarea unui certificat este reglementată de legislația europeană și se face de către organismele autorizate care exercită controlul. 

Beneficiile alimentelor BIO

Alimentele organice conțin cantități mari de vitamina C și alte minerale importante, cum ar fi calciu, magneziu, fier și crom. Laptele BIO conține mai multe grăsimi omega 3, vitamina E și vitamina A (beta caroten), precum și cu 80% mai mulți antioxidanți. Fructele și legumele organice conțin cu 40% mai multe vitamine și minerale. 

Nu conțin pesticide. Peste 440 de tipuri de pesticide sunt utilizate în producția de alimente convenționale. Produsele organice sunt singura modalitate de a evita efectele lor nesănătoase asupra organismului. 

Utilizarea OMG-urilor este interzisă în producția de alimente bio. 

În creșterea animalelor în agricultura ecologică este interzisă utilizarea preventivă a antibioticelor pentru stimularea creșterii lor. Carnea, ouăle, laptele și brânza rezultate au calități îmbunătățite semnificativ.

Mulți oameni consideră că alimentele bio sunt mai gustoase, poate pentru că au un conținut mai mic de apă și sunt cultivate fără substanțe chimice dăunătoare. Multe restaurante de calitate folosesc doar produse bio la gătit.

Elimină riscul de a dezvolta boli

Acestea reduc semnificativ riscul de a dezvolta cancer și boli cardiovasculare – tocmai datorită conținutului ridicat de antioxidanți, fitochimicale și minerale, reducând riscul declanșării formării celulelor tumorale și a aterosclerozei în vasele de sânge. Produsele organice și bio sunt cele mai bune surse pentru producerea de alimente sigure și de calitate pentru bebeluși și copii mici. Pe lângă faptul că ai grijă de sănătatea ta, folosind produse bio, ai grijă și de natură, deoarece agricultura ecologică restabilește fertilitatea naturală. 

Scopul său este de a proteja apa, solul și biodiversitatea, iar efectul este că se obțin alimente sănătoase. Oricine dorește să ducă un stil de viață sănătos trebuie să apeleze la produse bio, deoarece acestea fac parte integrantă dintr-o dietă sănătoasă.  Magazinul online cu produse bio – cosulbio.ro este accesibil tuturor și este preferat din cauza oportunităților nelimitate pe care le oferă pentru combaterea bolilor prin numeroase combinații de produse care te ajută în mod eficient să ai grijă de sănătatea ta și de calitatea vieții.  

 

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share This