9 cele mai bune aplicatii gratuite de streaming de muzica

Daca sunteti in miscare, utilizati o aplicatie gratuita de streaming de muzica pentru a va asculta melodiile aproape oriunde. Am compilat o lista cu cele mai bune aplicatii muzicale gratuite pentru a va ajuta sa va bucurati de biblioteca personala de muzica, sa descoperiti artisti noi, sa identificati melodii, sa ascultati muzica in flux si sa gasiti posturi de radio din apropiere.

Toate aceste aplicatii sunt complet gratuite si majoritatea sunt compatibile cu dispozitivele Android si iOS.

Pandora

Pandora este populara dintr-un motiv. Pentru majoritatea oamenilor, este cea mai buna aplicatie pentru muzica.

Introduceti artistul preferat si Pandora iti arata melodiile artistilor similari pe care ii recomanda.

Acesta este cel mai simplu mod de a gasi muzica noua, similara melodiilor pe care deja le iubesti.

Pe masura ce ascultati, evaluati melodiile astfel incat aplicatia sa poata reda mai multa muzica pe placul tau sau sa nu reda melodiile care nu va plac. Serviciul invata si imbunatateste sugestiile pe baza evaluarilor dvs.

Marcati artistii preferati pentru a-i accesa mai tarziu si ascultati podcasturi din aplicatie.

Aplicatia functioneaza cel mai bine atunci cand este conectata la Wi-Fi, astfel incat sa puteti reda muzica fara intreruperi.

Inregistrati-va gratuit la Pandora pentru a va salva posturile si evaluarile prin aplicatia pentru telefon si pe site-ul lor, daca ascultati si pe computer. Daca ai nevoie de un nou acumulator, viziteaza acumulator original iPhone.

Shazam

Shazam este un instrument grozav de cautare audio inversa, folositor pentru a afla numele unui cantec pe care l-ai auzit intr-un magazin, in timpul unui film sau in masina.

Asculta o melodie care este redata si va spune numele melodiei si al artistului. Puteti sa va impartasiti descoperirea, sa vizionati un videoclip muzical al acesteia pe YouTube si sa il redati in Spotify. De asemenea, puteti gasi informatii despre artis, puteti vizualiza o discografie, puteti citi recenzii de album si puteti crea un playlist Pandora bazata pe acel artist.

Fiecare melodie care este identificata prin aplicatie este salvata ca eticheta. Distribuie aceste etichete prietenilor tai si vezi si descoperirile lor.

Spotify

Spotify este o aplicatie muzicala minunata care va permite sa urmariti artisti si sa sincronizati muzica de pe desktop. La fel ca Pandora, puteti crea un post de radio astfel incat sa redea muzica recomandata in functie de interesul dumneavoastra initial.

Gasiti muzica vizualizand liste de top si lansari noi, precum si cautand liste de redare, artisti si albume preferate. Adaugati melodiile preferate in biblioteca dvs. muzicala si redati acele melodii din nou mai tarziu.

Un lucru care face listele de redare placute cu Spotify este ca oricine poate crea una si o poate partaja altora, astfel incat sa poata reda aceleasi melodii in aplicatia sa. Aplicatia permite mai multe notificari push, avertizandu-va despre lucruri precum lansarea unui nou album de la un artist pe care il urmariti sau cand se actualizeaza o lista de redare.

IHeartRadio

Daca aveti nevoie de o aplicatie radio pentru dispozitivul dvs. mobil, iHeartRadio este o alegere buna. Accepta tone de dispozitive, are functii extraordinare, nu afiseaza reclame si gaseste cu usurinta posturile de radio din apropiere.

De asemenea, puteti sa ascultati podcasturi si sa creati playlisturi muzicale pe baza melodiilor preferate, sa cautati melodiile preferate si sa cautati in categorii precum hituri din anii 80 si 90, alternative, vacante, clasica, rock, oldies.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share This