4 motive intemeiate pentru care ar trebui sa va deschideti un site de comert electronic

In societatea de astazi, in care totul este tehnologizat si virtual, nu ne putem gandi sa ramanem ancorati la ideea de cumparaturi traditionale, si cu atat mai putin tu, ca antreprenor.

Cumparaturile online au luat acum locul celor traditionale si nu putem nega faptul ca acest lucru reprezinta un mare avantaj pentru companiile care decid sa apeleze la serviciile sale. V-ati gandit vreodata de ce cumpara oamenii online?

Exista o serie de raspunsuri posibile, dar cel mai bun raspuns pentru noi, ca agentie SEO si de marketing, este ca oamenii au din ce in ce mai putin timp liber si din ce in ce mai multe angajamente care trebuie sa se incadreze in vietile lor aglomerate. Stim cu totii cat de relaxant poate fi sa mergi la cumparaturi pe strazile inguste ale frumoaselor noastre orase, dar ceea ce le lipseste oamenilor este timpul material.

De aceea, nevoia de a face cumparaturi se indreapta catre canale noi, mai convenabile si mai rapide: internetul. In doar cativa ani, internetul a fost literalmente invadat de eCommerce, deoarece tot mai multi oameni si companii au inteles, cu timp si efort, potentialul acestui nou canal de vanzari.

Si stii care sunt avantajele deschiderii unui magazin online? Creare-magazinonline.ro ofera solutia completa pentru accelerarea afacerii.

Daca cititi acest articol, probabil ca va ganditi sa va creati propriul magazin online fantastic si sa va cresteti vizibilitatea si cifra de afaceri, sau cautati motive pentru a creste investitiile in platforma de eCommerce.

In acest articol, vom vedea impreuna diferiti pasi de urmat pentru a crea un e-commerce de la zero, avantajele pentru companii de a avea un magazin online, iar la final va fi o surpriza, veti vedea ca site-ul de e-commerce practic nu exista. Exista compania ta, mare sau mica, exista piata si exista lumea digitala. Da, acea lume pe care o vezi toata ziua de pe iubitul tau smartphone.

Cum sa creati un site de comert electronic de la zero?

Cum sa dezvolti un site de comert electronic este una dintre intrebarile care mi se pun cel mai des. Raspunsul este foarte simplu: Cu siguranta, daca cititi acest articol aveti ceva de vandut, probabil va ganditi ca aveti un buget de investit, in ceea ce priveste experienta de 20 de ani, sunteti in locul potrivit, noi va putem oferi experienta.

Ceea ce nu va putem oferi este produsul sau serviciul pe care doriti sa il vindeti prin intermediul site-ului de vanzari online, trebuie sa il furnizati. Si trebuie sa fiti gata sa le livrati rapid clientilor, acceptand plata in diverse forme.

Avantajele deschiderii unui e-commerce

Avantajele pentru companii de a avea o platforma de vanzare online sunt numeroase. Dintre acestea, exista cel putin 4 motive care v-ar putea ajuta sa va ganditi si sa alegeti sa creati un site de comert electronic:

  • Un site de comert electronic este intotdeauna deschis;
  • Puteti ajunge la potentialii clienti oriunde in lume;
  • Platforma de comert electronic eficientizeaza procesul de vanzare;
  • Un magazin online va permite sa obtineti mai multa vizibilitate si sa cresteti numarul de vizite.
  1. Un site de comert electronic este intotdeauna deschis

Crearea unui site de comert electronic va permite sa aveti un magazin online deschis 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Aceasta este o oportunitate de a ajunge la clienti in orice moment, fara limita de timp.

  1. Ajungeti la potentialii clienti oriunde

Un site de vanzari online va permite sa ajungeti la urmatorii clienti oriunde in lume. Inclusiv Statia Spatiala Internationala. Astronautii Alexander Misurkin si Anton Shkaplerov au lucrat ore lungi si 12 minute in spatiu pentru a imbunatati antena de conectivitate a datelor de pe ISS la o conexiune de 25mb.

Evident, nu doar pentru a le permite astronautilor sa faca cumparaturi online, dar sunt sigur ca, in intimitatea cabinelor lor, astronautii au facut si ei cumparaturi online.

  1. Platforma de comert electronic eficientizeaza procedurile de vanzare

Deschiderea unui magazin electronic ofera posibilitatea de a rationaliza procedurile de vanzare, de a completa reteaua traditionala de vanzari cu un „magazin emblematic”, de a ajunge pe diferite piete, de a testa capacitatea de vanzare a unui produs si de a prezenta produsele in cel mai bun mod posibil.

Pe scurt, va puteti creste cifra de afaceri si puteti reduce costurile de livrare a bunurilor catre clienti. Exista un singur dezavantaj: organizarea mai buna a retelei de vanzari, dar despre asta va voi vorbi mai tarziu.

  1. Un magazin online va permite sa obtineti mai multa vizibilitate si sa cresteti numarul de vizite.

O crestere a traficului pe site-ul web ar putea incuraja oamenii sa devina interesati de produsele sau serviciile tale. O oportunitate de a va face cunoscut, de a creste gradul de constientizare a marcii si de a crea o relatie directa si de durata cu utilizatorii care va viziteaza site-ul. Un punct de plecare pentru promovarea afacerii si cresterea vanzarilor online.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share This