3 Cele mai bune servicii VPN din (2021): securitate, caracteristici si viteza

In ultima perioada sau am petrecut cateva luni testand 45 dintre cele mai bune retele private virtuale (VPN) de pe piata, de la cele mai cunoscute marci pana la furnizori practic necunoscuti, cu tot valul de servicii care se afla intre aceste doua extreme.

Am vrut sa aflu care VPN a fost cel mai bun pentru majoritatea utilizatorilor in 2021. Cumpara si  folii protectie telefon.

  1. ExpressVPN – Cel mai bun VPN pentru 2021 – Securitate, viteza si performanta supreme

ExpressVPN este extrem de rapid, are aplicatii disponibile in romana si ofera caracteristici de securitate excelente; standarde ridicate de securitate, cum ar fi criptarea AES pe 256 de biti, un audit independent a confirmat politica privind no-jurnalele si un comutator de ucidere impecabil.

In ceea ce priveste caracteristicile de securitate, acesta are, de asemenea, unele caracteristici avansate, cum ar fi protocolul sau VPN unic, arhitectura solida a serverului securizat si tunelarea divizata pe clientii sai Windows si Mac.

ExpressVPN ofera, de asemenea, propriul serviciu privat de criptare DNS, care ofera un strat suplimentar de securitate prin criptarea cererilor DNS care trec prin serverele sale.

In plus, cu tehnologia TrustedServer, ExpressVPN stocheaza metadatele serverelor sale in RAM in loc de hard disk. Aceasta implica faptul ca toate datele personale vor fi sterse de fiecare data cand serverele sunt repornite.

  1. ProtonVPN – Cel mai bun VPN de confidentialitate – Securitate excelenta si viteze rapide

ProtonVPN este un serviciu extrem de sigur, rapid si intuitiv, un VPN dezvoltat de aceeasi echipa ca ProtonMail, binecunoscutul serviciu de e-mail criptat. ProtonVPN urmeaza o politica stricta de jurnalizare verificata cu audituri independente si are sediul in Elvetia (deci in afara jurisdictiei UE).

Arhitectura Secure Core VPN ProtonVPN directioneaza traficul utilizatorilor prin mai multe servere (situate in buncarele subterane si centrele de date situate intre Elvetia, Islanda si Suedia) inainte ca datele sa paraseasca reteaua VPN a furnizorului pentru a ajunge la destinatia sa.

In plus, toate aplicatiile ProtonVPN sunt open source, astfel incat toata lumea poate revizui codul sursa al software-ului si poate cauta orice gauri de securitate sau confidentialitate. Un alt aspect pozitiv al aplicatiilor ProtonVPN este interfata disponibila in limba engleza.

  1. CyberGhost VPN – Nivel ridicat de performanta (bun pentru jocuri): securitate, viteza si acoperire a serverului

CyberGhost VPN este foarte rapid, simplu de utilizat si ofera un VPN deosebit de eficient pentru jucatori. Pe parcursul testelor de viteza, am mentinut o scadere medie a vitezei de doar 30%, care se situeaza mult peste medie. In plus, CyberGhost are o retea imensa de servere (peste 6.600 de servere), deci este destul de usor sa gasesti un server rapid in multe locatii diferite.

Datorita CyberGhost, am putut accesa fara intrerupere peste 40 de servicii de streaming geo-blocate (Netflix, Hulu si multe altele) si am putut descarca torrente folosind toti principalii clienti de torrentare fara probleme.

Imi place mai ales faptul ca interfata cu utilizatorul CyberGhost va spune exact la ce server sa va conectati in cazul in care incercati sa va conectati la un server Netflix din SUA sau la un server de torrentare, ceea ce va permite sa alegeti. Cel mai bun server intr-un mod simplu si intuitiv.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share This