De ce sa alegi un brad artificial de Craciun?

Bradul fiind cel mai emblematic element de decor de Craciun, este esential sa-l alegi bine. Deci, arbore natural sau artificial? Nu stii ce sa iti alegi? Cea mai buna solutie este bradul reutilizabil si artificial si iti spun aici de ce.

Cele 6 avantaje ale unui brad artificial de Craciun

  • O solutie economica.

Cu un brad artificial, nu trebuie sa cumperi un brad in fiecare an si sa te intrebi cum sa-ti reciclezi bradul taiat dupa sarbatori. Alegerea unui arbore sintetic de buna calitate asigura durabilitatea acestuia in timp: poate fi refolosit aproape la infinit.

  • Un copac mai mare decat viata.

Desi un brad Craciun artificial este din plastic, daca este de calitate, serveste ca o adevarata replica a unui conifer adevarat.

  • Fara dezordine odata ce Craciunul s-a terminat.

Copacul tau se pliaza si se depoziteaza usor pana in anul urmator. Mai practic decat cutia originala, poti investi si intr-o geanta de depozitare cu fermoar care il va proteja cu atat mai bine.

  • Un copac care nu-si pierde acele.

Da, un copac care miroase a padure e frumos. Pe de alta parte, ramurile intepatoare si covorul de spini de pe pamant sunt mai putin simpatice. Alegerea unor brazi de Craciun artificiali este ideala pentru a fi instalati de la 1 decembrie si sa te bucuri de ei pana la Boboteaza!

  • O dimensiune ideala.

Brazii artificiali de Craciun vin in toate formele si dimensiunile. De la mini-bradul deja decorat pentru o garsoniera mica pana la  frumosul brad artificial de 210 cm pentru un living cu tavan inalt. Ramane la latitudinea ta sa hotarasti inaltimea si volumul pe care il preferi.

  • Un picior stabil in toate circumstantele.

Fie ca este din plastic pentru cele mai mici modele, fie din metal pentru cele mai mari, piciorul unui copac sintetic este intotdeauna transversal pentru o potrivire impecabila. Apoi trebuie doar sa-l ascunzi sub un copac frumos pentru mai multa estetica.

Ce culoare sa alegi pentru bradul tau de Craciun?

  • Arbore din fibra optica artificiala

Marele avantaj al fibrei optice este ca nu se incalzeste si ofera diverse optiuni posibile de iluminare: monocolor sau multicolor. In plus, iti permite sa iti pastrezi  luminile pentru a decora restul casei. Unii brazi de Craciun cu fibra optica au chiar o  creasta in varf si stele stralucitoare incorporate. Nu mai trebuie sa cumperi mai multe decoratiuni de Craciun.

  • Brad artificial verde

Bradul verde sintetic este perfect pentru a te multumi atunci cand iti place sa schimbi starea de spirit in fiecare an. Datorita culorii sale clasice, poti da frau liber imaginatiei pentru a o decora cu suspensii, globuri si ghirlande stralucitoare de tot felul. Este ideal pentru un spirit traditional de Craciun.

  • Pom de Craciun artificial inzapezit

Un brad artificial alb sau brad artificial cu varfuri inzapezite, depinde de tine ce alegi. Cert este ca bradul inzapezit va aduce o nota moderna decorului tau. Un copac complet alb abia acoperit cu snururi luminoase poate fi potrivit si pentru un decor rafinat.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share This