De ce sa alegem o ușa de garaj automatizata?

În zilele noastre, ușile de garaj automate nu mai sunt un confort pur, ci mai degrabă o necesitate. De asemenea, astăzi ușile de garaj sunt echipate cu automatizări de ultimă generație, cu prețuri foarte competitive și sunt incredibil de sigure și foarte ușor de întreținut. Cei care au garaj vor ști că funcționarea intrării în garaj este esențială pentru a intra și ieși confortabil cu mașina și rapid, pentru că trăim în secolul vitezei și parcă și timpul se comprimă și nu ne permitem să risipim nicio secundă.

Există încă multe persoane care aleg ușile metalice sau ușile batante din fier, dar realitatea este că astăzi există o opțiune foarte eficientă în toate privințele și când discutăm de uși de garaj, atunci cu siguranță ne referim la ușile secționale. Vorbim despre un tip de ușă automată de garaj cu operare simplă și instalare simplă, care prin ușurința cu care își desfășoară acțiunea, îmbunătățește restul opțiunilor oferind avantaje pe care nu le pot oferi alte uși automate de garaj.

Usile de garaj automate

Ideea de a dezvolta sisteme de automatizare pentru deschiderea și închiderea ușilor la simpla apăsare a unui buton a apărut datorită confortului pe care oamenii și-l doresc zi de zi, însă în același timp, și siguranța este primordială. Spre exemplu, vă invit să descoperiți câteva lucruri despre unul dintre producătorii de renume mondial, în materie de sisteme de automatizare: MARANTEC.

Prin tehnologia germană inovatoare, MARANTEC produce unul dintre cele mai sigure sisteme de automatizare, cu o funcționare eficientă, ușoară și design elegant. Și surpriză oferă și o garanție de 5 ani!Printre modelele oferite de aceștia se numără și:

Marantec Comfort360 – Automatizare pentru ușa de garaj cu panou de comandă, soluția ideală pentru uși de garaj ușoare și medii (până la 110Kg), viteză de deschidere 22cm/sec.
Marantec Comfort370 – Automatizare pentru ușa de garaj cu panou de comandă, soluția ideală pentru ușile de garaj rezidențiale cu dimensiuni mari și cu viteză de deschidere mai mult decât dublă față de un motor standard: 23,5 cm/sec!
Avantajul major al acestor motoare constă în tehnologia BLUELINE (patent Marantec), care reduce consumul de energie la 0.6W în modul STAND-BY;

Aceste modele sunt utile atât pentru garaje rezidențiale cât și pentru parcări subterane cu număr redus de locuri de parcare.

Avantajele usilor de garaj automate

Iată alte câteva caracteristici care vă vor convinge că este eficient:

  • SATISFACȚIA UNEI ACHIZIȚII DE CALITATE – automatizările Marantec sunt produse integral în Germania și au garanție de fabrică de 5 ani!
  • STAȚIONAREA REDUSĂ ÎN FAȚĂ UȘII SAU A PORȚII – prin viteză mare de deschidere
  • REDUCEREA CONSUMULUI DE CURENT– prin tehnologia Blue Line, automatizarea consumă extrem de puțin în stand-by; este posibilă deci alimentarea motorului în permanentă cu un simplu panou solar și acumulatori;
  • FEEDBACK ASUPRA STĂRII PORȚII DIRECT PE TELECOMANDA– telecomanda bidirecțională poate indică prin semnalele led-ului starea ușii (în curs de deschidere/închidere sau închisă/deschisă);
  • PRELUNGIREA DURATEI DE VIAȚĂ A PORȚILOR ACȚIONATE– prin funcționarea fără șocuri; mișcarea este controlată foarte precis și poartă accelerează și decelerează la capetele de cursa;
  • SILENȚIOZITATE ÎN FUNCȚIONARE– prin elemente de transmisie și mecanisme de mare precizie;
  • SIGURANȚĂ SPORITĂ– oprire sau oprire și reversare în cazul în care poartă întâlnește în cale un  obstacol, fără să îl atingă;
  • SIGURANȚĂ UNUI SERVICE DE CALITATE – prin memorarea mesajelor de eroare; echipa de mentenanță poate vedea istoricul de erori și poate realiza o diagnoză corectă a ușii sau automatizării;
  • FUNCȚIONARE FĂRĂ ÎNTRERUPERE– opțional, toate automatizările Marantec pot fi dotate cu acumulator de back-up pentru funcționarea în cazul lipsei tensiunii de rețea.

 Sursa imagine: gunther-tore.ro

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share This