Care sunt beneficiile pentru a ne incalzi cu gaz?

Aparatele cu gaz natural sunt fiabile si nu sunt niciodata deconectate de la alimentarea lor. De asemenea, un cuptor cu gaz natural este construit pentru a functiona cu eficienta ridicata timp de aproximativ 20 de ani. Cu aceeasi intretinere si ingrijire, un cuptor cu gaz natural va supravietui de obicei unui cuptor cu ulei, electric sau propan instalat la acelasi punct de pornire. Acest lucru este valabil si in general cu un incalzitor de apa pe gaz natural fata de un incalzitor de apa electric sau un cazan.

Gazul natural este in general mai accesibil decat orice alt combustibil fosil pe care il puteti folosi pentru a va incalzi casa. Acest lucru se datoreaza partial designului eficient al cuptoarelor moderne cu gaz natural. Acest lucru reduce foarte mult cantitatea de caldura care iese in cosul de fum sau in conducta de fum. In loc sa iesi din casa ca energie (si bani risipiti), caldura ta este controlata si valorificata, maximizand valoarea sistemului tau.

Un alt factor il reprezinta costurile cu combustibilul, deoarece arderea gazelor naturale este de obicei mai putin costisitoare decat utilizarea altor combustibili, conform Administratiei de Informatii Energetice din SUA . Sigur, pot fi costisitoare de instalat. Dar accesibilitatea pe termen lung este de departe unul dintre cele mai bune beneficii ale utilizarii incalzirii cu gaz natural pentru un proprietar de casa. Eficienta mai mare, costurile mai mici ale combustibilului si durata de viata lunga a unui cuptor cu gaz natural vor genera facturi la energie surprinzator de mici an de an.

Exista multe alte motive pentru care incalzirea cu gaz natural o optiune excelenta pentru incalzirea casei tale. De exemplu, eficienta sa mai mare il face mai curat pentru mediu decat combustibilii fosili sau electricitatea. Si aceasta produce cele mai mari emisii de dioxid de carbon. De asemenea, poate creste valoarea de revanzare a casei tale. In plus, folositi-l pentru aparatele dvs. din casa. Gazul natural ofera apa calda, precum si alimentarea uscatorului de rufe.

Daca va ganditi sa treceti la un sistem de incalzire pe gaz natural , nu ezitati sa ne sunati. Suntem experti in procesul de conversie a gazelor si ne-ar placea oportunitatea de a va ajuta! E-constructinstal.ro ofera toate serviciile pentru instalatii de gaze si nu numai.

Cum au aparut instalatiile pe gaz?

In 1825, prima utilizare comerciala sustinuta a gazului natural a fost inregistrata in New York. Pana in 1859, in vestul Pennsylvania au fost descoperite zacaminte vaste de titei si gaze naturale. Utilizarea comerciala si rezidentiala a gazelor naturale in Statele Unite a luat amploare.

In aceeasi perioada, consumul de gaze naturale din New York a ajuns la aproape 600 de milioane de metri cubi pe an. Singurele utilizari ale gazului natural la mijlocul secolului al XIX-lea au fost lampile cu gaz si incalzirea. In 1825, prima utilizare comerciala sustinuta a gazului natural a fost inregistrata in New York.

Pana in 1859, in vestul Pennsylvania au fost descoperite zacaminte vaste de titei si gaze naturale. Utilizarea comerciala si rezidentiala a gazelor naturale in Statele Unite a luat amploare. Cam in aceeasi perioada, la New Yorkconsumul de gaze naturale a ajuns la aproape 600 de milioane de metri cubi pe an. Singurele utilizari ale gazului natural la mijlocul secolului al XIX-lea au fost lampile cu gaz si incalzirea.

Intre timp, US Energy Information Administration (EIA) estimeaza ca consumul combinat de gaze naturale comerciale si rezidentiale din Statele Unite pentru 2021 va fi in medie de 22,4 miliarde de metri cubi pe zi! Si desi cantitatea de consum de gaze naturale a crescut enorm, utilizarile noastre rezidentiale si comerciale ale acestei surse de energie s-au extins intr-o masura mult mai mare.

Cum putem folosi atat de mult gaz natural si pentru ce este folosit gazul natural? Ei bine, folosim acest combustibil fosil neregenerabil pentru aproape tot ceea ce facem astazi. In acest articol, vom arunca o privire la ce foloseste gazul natural in case si daca aprovizionarea cu gaz natural poate imbunatati valoarea casei tale. De asemenea, vom discuta despre pericolele gazelor naturale, impreuna cu tot ce trebuie sa stiti despre contoarele de gaz.

De la mijlocul secolului al XIX-lea, folosim gazul natural ca sursa de energie pentru incalzirea caselor, dar ce alte utilizari rezidentiale avem astazi pentru acest combustibil? Tehnologia actuala si accesibilitatea generala a preturilor la gaze naturale ne ofera posibilitatea de a folosi acest gaz, pe care il consideram a fi cea mai curata hidrocarbura, pentru aproape orice.

Costul gazelor naturale este cu aproximativ 68% mai mic per unitate termica britanica (masura standard a energiei) decat electricitatea. Pretul de achizitie al aparatelor cu gaz natural poate fi putin mai mult decat optiunile electrice similare. Totusi, in cele din urma, costurile de operare mai mici se vor adauga la economii semnificative. Sa aruncam o privire mai atenta la unele dintre aparatele pe gaz pe care le puteti instala in casa dvs. pentru a va ajuta sa economisiti factura la energie.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share This