Care sunt aplicatiile necesare pentru scoala?

Mediul scolar este intr-o continua dezvoltare, fapt pentru care majoritatea persoanelor care doresc sa invete mult mai bine si mai mult trebuie sa depuna anumite eforturi.

Cu toate acestea, prin intermediul aplicatiilor, procesul de invatare poate fi foarte usor  de parcurs, iar rezultatele se pot observa intr-un timp destul de scurt. Astfel, in cazul in care te-ai decis sa instalezi aplicatii pe smartphone care sa te ajute la scoala, tot ceea ce trebuie sa faci este sa descarci urmatoarele softuri:

  1. Google Meets/ Teams/ Zoom

In prezent diferite semniarii online, webinarii sau diferite alte activitati si prelegeri sunt sustinute in mediul online, pe diferite platforme. Cele mentionate in subtitlu sunt cele mai utilizate, atat in randul celor care activeaza in diferite companii, cat si in mediul academic. Astfel, pentru a avea acces la toate aceste evenimente sustinute in mediul online, este nevoie de a instala aplicatiile anterior mentioante.

Este important de stiut ca acestea nu ocupa memoria telefonului tau, iar in scurt timp pot fi instalate si utilizate in mod corespunzator, fara ca tu sa intampini probleme.

Mai mult, aceste aplicatii iti vor pune la dipsozitie si alte instrumente precum: activarea camerei si a microfunului, reacturi si chiar backgrounduri interesante. In acest mod, tu vei putea participa la meet simtindu-te bine, deoarece te vei afla intr-un mediu sigur si extrem de prietenos.

  1. Facebook

Chiar daca este o aplicatie de socializare, aici se desfasoara anumite evenimente ce au legatura cu scoala si cu mediul academic in general. Vei avea posibilitatea de a inra in diferite grupuri, care sunt special concepute pentru cursurile pe care le urmezi, astfel incat comunicarea intre tine si profesori sa fie cat mai facile.

Mai mult, vei putea sa participi si la alte activitati interesante care se desfasoara doar in mediul online, iar printre acestea se numara live-uri informative, poll-uri si sondaje de opinie. De altfel, vei putea sa accesezi si diferite studii cu privire la diferite probleme sociale si sa iei parte la acestea, oferind raspunsurile tale.

Facebook-ul este o aplicatie interesanta deaorece iti ofera ocazia sa intalnesi oameni noi din mediul academic, dar totodata sa impartasesti cunostinte si cu alte persoane din jurul tau. In acest mod, cunostintele tale se vor putea imbunatatii considerabil.

  1. Dictionare virtuale

Daca esti pasionat de limbi straine, atunci dictionarele nu ar trebi sa lipseasca din telefonul tau. Acestea sunt foarte utile deoarece inglobeaza sute de cuvinte, precum si sensul acestora. In online poti gasi dictionare reprezentative pentru diferite limbi, precum franceza, engleza sau chiar germana si spaniola.

Printr-un simplu tap, vei putea gasi sensul cuvintelor mult mai repede, iar notele tale de la scoala vor fi din ce in ce mai mari, deoarece iti vei putea perfectiona skill-urile de comunicare.

  1. Aplicatii de lectura

Exista aplicatii care pun la dispozitia citiitorilor diferite ebook-uri, in diferite limbi. Acestea sunt extrem de apreciate de catre elevi deoarece nu mai trebuie sa investeasca in carti fizice. In acest mod, vor putea accesa o biblioteca virtuala si isi vor putea alege titlurile preferate.

In cazul in care din cauza ecranului nu poti folosi corect aplicatiile, fa o vizita la inlocuire display Huawei, unde vei gasi mai multe tipuri de display.

Prec.

Urm.

Introdu Comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share This